Kategorier

Muuse

Siden den internationale innovative platform MUUSE startede op i 2011, har de gjort et udsøgt stykke arbejde for at støtte op om de bedste up-coming designtalenter i verden. Partnerskab er nøgleordet, da det er herigennem at MUUSE sammen med de kreative talenter producerer en MUUSE kollektion som går under designerens eget navn. Dette partnerskab indebærer derudover en masse praktiske aspekter i og med at MUUSE ydermere støtter de primære aktiviteter i værdikæden så som logistik, salg, kollektionsudvikling samt finansiel støtte.

Med base i København, samarbejder MUUSE med forskellige internationalt anerkendte talentspejdere inden for modebrancen om at nøje udvælge en unik kreativ skare af internationale talenter. Disse lovende nyudklækkede designere udvælges fra 10 af verdens bedste designskoler, og udvikler og producerer i samarbejde med MUUSE hver deres limited edition. Der produceres et maks antal på 20 stykker af den samme style, hvilket gør hvert design enestående og eksklusivt. Desuden sælges disse kollektioner udelukkende på MUUSE’s egen webshop og i udvalgte butikker.

MUUSE arbejder for en kombination af deres lidenskab for kvalitet og imponerende designtalent, for at skabe unikke styles, som hver især vil blive værdsat i mange år fremover. MUUSE går – både som brand, og som skaber af designs, højt op I at hvert produkt er unikt, og ikke et masseproduceret highstreet produkt. For MUUSE er det vigtigt at bevare forholdet mellem kunstneren/designeren og musen/tøjet, hvor hver style er designet med lige meget passion og kunstnerisk kreativitet.

MUUSE og har for nyligt i samarbejde med Elle Style Awards skabt en nordisk talentpris ’New Nordic Talent of the Year’.

Hos Me & the Met er vi stolte af at være én af de udvalgte forhandlere for MUUSE tøj, og dermed støtte op om en blomstrende kreativ udvikling af nye spirende designtalenter samt det konstante fokus på kreativitet og kvalitet.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.