Kategorier

Nanushka

Nanushka

Nanushka har taget modeverden med storm de senere år og intet tyder på at fremtiden ser meget anderledes ud. Nanushka er et nutidigt modehus for det moderne menneske som sætter pris på funktionalitet blandet med minimalistisk æstetisk easy-to-wear tøj. Det er mode der både er funktionelt, skønt og feminint. 

Kvinden bag det ungarske brand er Sandra Sandor som er født og opvokset i Budapest. I 2005 bestod hun design uddannelsen fra London College of Fashion og da de fleste andre nyuddannede designere tog et praktikforløb eller et job hos et stort modehus startede Sandor arbejdet på sin første kollektion. Allerede i 2006 debuterede hun med sin første brand – Nanushka! Navnet ”Nanushka” er Sandor’s kælenavn fra barndommen, som hendes far kaldte hende og det er netop her brand navnet stammer fra. Allerede i barndommen opdagede Sandor at man gennem tøj kunne udtrykke sig, hvilket endeligt ledte til at hun valgte at blive designer.

Nanushka er kendt for at være Budapests bedst holdte hemmelighed og i 2016 fik brandet en endnu mere innovativ vinkel da hendes livspartner Peter Baldaszti tiltrådte stilling som co-owner og CEO. Nanushka designer moderne, alsidig og fra dag-til-aften garderobe for den moderne kvinde. Brandets flag-ship store er lokaliseret i Budapest og er et besøg værdig hvis man kommer forbi. Tøjets stil og elegance er ført videre til butikken som er en mellemting mellem en café og en butik. Så nyd en kop kaffe og find dine favoritter hvis du kommer et smut forbi. Derudover er brandet repræsenteret i over 30 lande gennem onlinebutikker, specialebutikker og luksusvarehuse.

Nanushka er i dag en del af New York Fashion Week og er udråbt til at være stjerneskuet indenfor modeverdenen. Det er et brand som du skal kende og vi er meget glade for at kunne introducere Nanushka for jer. Så rul ned på siden og shop Me & the Mets udvalg af Nanushka lige nu!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.