Kategorier

Nanushka

Nanushka har taget modeverden med storm de senere år og intet tyder på at fremtiden ser meget anderledes ud. Nanushka er et nutidigt modehus for det moderne menneske som sætter pris på funktionalitet blandet med minimalistisk æstetisk easy-to-wear tøj. Det er mode der både er funktionelt, skønt og feminint. 

Kvinden bag det ungarske brand er Sandra Sandor som er født og opvokset i Budapest. I 2005 bestod hun design uddannelsen fra London College of Fashion og da de fleste andre nyuddannede designere tog et praktikforløb eller et job hos et stort modehus startede Sandor arbejdet på sin første kollektion. Allerede i 2006 debuterede hun med sin første brand – Nanushka! Navnet ”Nanushka” er Sandor’s kælenavn fra barndommen, som hendes far kaldte hende og det er netop her brand navnet stammer fra. Allerede i barndommen opdagede Sandor at man gennem tøj kunne udtrykke sig, hvilket endeligt ledte til at hun valgte at blive designer.

Nanushka er kendt for at være Budapests bedst holdte hemmelighed og i 2016 fik brandet en endnu mere innovativ vinkel da hendes livspartner Peter Baldaszti tiltrådte stilling som co-owner og CEO. Nanushka designer moderne, alsidig og fra dag-til-aften garderobe for den moderne kvinde. Brandets flag-ship store er lokaliseret i Budapest og er et besøg værdig hvis man kommer forbi. Tøjets stil og elegance er ført videre til butikken som er en mellemting mellem en café og en butik. Så nyd en kop kaffe og find dine favoritter hvis du kommer et smut forbi. Derudover er brandet repræsenteret i over 30 lande gennem onlinebutikker, specialebutikker og luksusvarehuse.

Nanushka er i dag en del af New York Fashion Week og er udråbt til at være stjerneskuet indenfor modeverdenen. Det er et brand som du skal kende og vi er meget glade for at kunne introducere Nanushka for jer. Så rul ned på siden og shop Me & the Mets udvalg af Nanushka lige nu!

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Kjole, bukser, jakke eller accessories? Minimalismens darling har det hele!

Nanushkas signaturstilen har lige fra starten af været karakteriseret af en sikker lethed og subtil femininitet. Sandor finder inspiration fra spirituelle rejser gennem flere kulturer og tid, hvilket resulterer i en ubesværet kombination mellem det funktionelle og moderigtige. Sandra selv mener, at man som et barn ser alt som friskt og nyt når man rejser og det er netop denne mentalitet hun finder inspiration via, når hun rejser. Inspirationen kommer fra fotos fra Sandor’s rejser til eksotiske destinationer som blandes med inspiration fra hendes helt almindlige hverdag. 

Denne inspiration ligger til grund for alle kollektioner, som altid resulterer i et mix af forskellige kulturelle referencer som vest europæisk and orientalsk. Det giver altid innovative og spændende kollektioner som er helt unikke.

Alle kollektioner indeholder de mest fantastiske og alsidige styles og du kan altid finde dit næste musthave! Nanushka tilbyder tøj til alle slags kvinder og til alle slags anledninger. Shop en skøn lang silkekjole til det næste bryllup eller runde fødselsdag du skal til eller en let og fin blomsterkjole til de lune sommerdage. Find også et trendy jakkesæt og rock næste uges arbejde. Vi er selv kæmpe fans af de fine toppe og skjorter som er perfekte med et par jeans og et par sneakers for et mere uformelt look. For køligere dage brug skjorten i kombination med en lækker og blød strik. Uanset hvad så kan du med garanti finde tøj som ryger direkte på ønskelisten.

Tøj til alle slags kvinder

Nanushka designer tøj til den moderne kvinder som respekterer andre mennesker og deres kulture, som påskønner vores planet og er helt og aldeles selvsikker i hendes femininitet. Nanushkas kunder er også kvinder som tør udtrykke deres personlige stil men som også sætter funktionalitet højt.

Målet er at skabe en uformel form for mode som klæder alle kvinder rundt omkring verden. Brandet er kendt for dets lette og legende tilgang til designets med et mix af print, mønster og stoffer. Alt samlet i et elegant håndværk, som giver nemt og afslappet luksustøj. Nanushka designer tøj som er klar til at blive elsket og som med garanti vil blive garderobe klassikere. Som nævnt tilbyder Nanushka kollektioner som indeholder både dag og aften styles. Så du kan uden problemer finde et item for dig. Du kan altid gøre et dags look til et aften look ved at tilføre nogle lækre accessories som en statement halskæde eller en edgy clutch. En god cross body taske kan også gøres festlig ved at binde et silketørklæde på hanken og wupti, så har du dressede dig op til fest. 

Selv har brandet en meget funktionel tilgang til designet og de tror på at hvis tøj er designet til at holde og være funktionelt vil det per definition være smukt. Vi må bare sige at dette gælder for det ungarske brand. De overrasker altid med skønne detaljer som hiver designet op på et højere niveau i kombination med utrolig høj kvalitet.

Kvalitet og håndværk i verdensklasse

Alle kollektioner er altid lavet i det bedste kvalitet. Designet i Budapest og produceret i Europa sikrer Nanushka det fineste håndværk og de lækreste materialer. De leverer præcist skrædder arbejde som er et unikt håndværk i sig selv. Disse valg afspejles i tøjets gode komposition og elegante look. Alle materialer fra læder, til silke og til uld er i højeste kvalitet hvilket gør tøjet holdbart og dejligt at have på.

Vi er hos Me & the Met personligt meget glade for at byde Nanushka velkommen da brandet længe længe har været en personlig favorit her på kontoret. Så klik dine favoritter hjem og vi sørger for du har dem hurtigere end du aner.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.