Kategorier

New Balance

New Balance

I mere end 100 år har det amerikanske brand været leverandør af sneakers og sportssko til hele verdenen. Brandet startede i 1906 og er sidenhen blevet et verdenskendt brand med klassiske og kendte designs. Mærket sælges i dag i mere end120 lande og har virkelig formået at gøre sig genkendelige. Du er i dag ikke i tvivl når du ser et par New Balance sko.

Selv siger brandet at deres overordnet job er, at hjælpe både atleter, men også en hver mand eller kvinde til at nå deres mål. Så uanset om det betyder at hjælpe professionelle til at vinde medaljer, hjælpe folk til at nå en ny personlig rekord eller bare det at yde assistance til, at få folk til at leve et sundere og mere aktivt liv.

New Balance er den perfekte kombination af det praktiske og moderigtig. Brandet giver os lækre og behagelige sko som følger tidens tendenser. Sådan mener også den verdens kendte supermodel Heidi Klum, som ligger ansigt til mærket og er inde over deres kollektioner. Hun vil bringe catwalken til løbebåndet. Hun er inspireret af diverse silhouetter, forme og designs, som man normalt ikke vil finde i work-out afdelingen. Samtidig vil hun inspirere en hver kvinde til at se motion som en del af det daglige liv.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.