Kategorier

nué notes

Ejeren bag det danske succes brand, Nue Notes, er designer og butiksindehaver Anne-Dorthe Larsen. Hun inspireres af at kunne designe tøj som passer til alle typer af kvinder og som kan bruges til en hver lejlighed - om det er til jobbet, til festen eller bare til at være derhjemme. Nue Notes kollektionerne indeholder altid lækre og luksuøse styles, som designeren selv syntes, hun mangler i sin gaderobe. Ud over de mangle forskellige muligheder i Nue Notes kollektioner, så ønsker hun altid at det tøj, som hun designer er let at matche med det, som du allerede har i dit klædeskab. Alt tøj hun designer er af høj kvalitet som silke, bomuld, læder og uld. Fra Nue Notes finder du tøj der passer netop til dig!

Nue Notes blev grundlagt i 2007 af veninderne Anne-Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg i den skandinaviske modeby København. Mærket startede oprindeligt som et lille luksusmærke med en lille læderkollektion kun til kvinder. Men da mærket hurtigt blev populært blev sortimentet samtidig også udvidet og rummer i dag et utal af styles og materialer. I dag finder du både toppe, jakker, kjoler, bukser osv. i kollektionen. Selvom det i dag kun er Anne-Dorthe der står bag brandet har hun oplevet en fantastisk succes. Anne Dorthe har nemlig en super evne til at skabe styles i unikke prints og farver som enhver fashionista bare må eje. Og det sker ikke kun i en enkelt sæson men sæson efter sæson at Annne-Dorthe formår at skabe et nyt look, som bliver udsolgt på et splitsekund. Designeren har selv udtalt at hun ønsker at designe tøj der inspirerer og klæder kvinder fra top til tå. Hun ligger samtidig vægt på, at det er din personlighed, der skaber ekstra liv i dit tøj. 

Udover at kunne klæde kvinder på i lækkert unikt tøj fra top til tå, så kan du også finde accessories hos Nue Notes. Det er f.eks. også muligt i de fleste kollektioner at finde halstørklæder, huer, sokker, mobil covers i sæsonens mange forskellige farver og prints. Hos Me & the Met elsker vi den brede vifte af smukke produkter, der passer til alle lejligheder og stilarter. Køb dine favoritter fra Nue Notes her.

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Luksus tøj der passer til enhver stil og anledning

Den danske designer Anne-Dorthe Larsen designer tøj, der passer til alle lejligheder. Fra mærket finder du tøj i fine og luksuriøse materialer som silke, bomuld, læder og uld, der passer til alt og er af høj kvalitet. Designeren kan lide at anvende mange prints og farver og det er sjældent set at hele farvepaletten ikke er blevet anvende i brandets kollektioner. Alle produkterne er enkle og stilfulde, med flotte detaljer, der gør dem unikke og trendy. Nue Notes er ikke kun mestre i at skabe de perfekte basis styles, men også i smukke mønstre. Der er omkring 3-10 forskellige mønstre og prints i Nue Notes kollektioner, hvilket giver kunden en unik mulighed for at udtrykke egen individuel stil.

Designeren, der klæder sig efter hendes humør

Anne-Dorthe Larsen klæder sig efter hendes humør. Nøglen ifølge designeren er ikke at følge de forskellige årstider og sæson trends, men i stedet at klæde sig baseret på, hvad der gør dig glad og hvilket tøj du føler dig komfortabel i. Hun beskriver sin stil som afslappet og det er afgørende for hende, at det hun tager på om morgenen matcher hendes humør. I hverdagen klæder designeren sig i jeans og en skjorte eller t-shirt, som hun matcher med et par sneakers eller et par ballerina. Til fest, kan hun godt lide at klæde sig i et par høje hæle og supplere med en naturlig make-up.

Interessen for design startede tideligt for Nue Notes designeren. Hun anvendte en stor del af sin ungdom på at sy, male og tegne. Da hun blev ældre, blev denne interesse til et ønske om at kommunikere stil, hvilket udmundede sig i åbningen af butikken Nué, hvis første butik er placeret på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Faktisk startede Anne-Dorthe og den tideligere ejer Katrines eventyr med butikken på Gammel Kongevej hvorfra både Nue Notes og dets søsterbrand, Lovechild 1979, blev etableret. Derefter er kommet endnu en butik ”Another Nue” i det centrale København, som har haft ligeså stor succes som butikken på Frederiksberg. Det var efter et par år som butikesejere, at de to veninder fik ideen til også at begynde at designe tøj. I dag henter Anne-Dorthe inspiration fra sine venner og kolleger samt fra Instagram, Printerest og diverse aviser. Hendes favoritdesigner er Phoebe Philo fra Céline, fordi designeren har et øje for at gøre det nemt at skille sig ud på en simpel og samtidig sofistikeret måde. Anne-Dorthe beskriver god stil som at have selvtillid til at klæde sig, som man vil og har lyst til og ikke lade sig diktere eller påvirke for meget af diverse tendenser. Vi hos Me & the Met elsker Anne-Dorthes holdning til mode og hvordan hun sæsonmæssigt designer tøj, der passer perfekt ind i alle kvinders garderobeskabe.

Nue Group

Nue notes er en del af gruppen Nue Group, der som nævnt også ejer brandet Lovechild 1979. Selvom der er en tydelig rød tråd igennem de to brands, så kan Lovechild 1979 godt karakteriseres som ”storesøsteren” – et brand der har skruet ekstra op for kvaliteterne og som dermed også typisk prismæssigt er lidt dyrere end Nue Notes, men begge brands kan det med at skabe unikke prints og gode styles med en perfekt pasform. Gruppen blev grundlagt i 2012 og har i øjeblikket to brands, tre butikker og en online butik. I både de fysiske butikker og online finder du også andet end blot Nue Notes og Lovechild1979. Her finder du bl.a. også brands som Acne, 3.1 Phillip Lim, og Nike, så der er en god grund til at besøge Nue, hvis ikke du finder din yndlings style her hos Me & the Met. Hos Me & the Met forhandler vi også Lovechild 1979, som i 2015 blev nomineret til årets brand ved Elle Style Awards begrundet i den imponerende fremvisning af brandet under modeugen i København. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.