Kategorier

nué notes

nué notes

Ejeren bag det danske succes brand, Nue Notes, er designer og butiksindehaver Anne-Dorthe Larsen. Hun inspireres af at kunne designe tøj som passer til alle typer af kvinder og som kan bruges til en hver lejlighed - om det er til jobbet, til festen eller bare til at være derhjemme. Nue Notes kollektionerne indeholder altid lækre og luksuøse styles, som designeren selv syntes, hun mangler i sin gaderobe. Ud over de mangle forskellige muligheder i Nue Notes kollektioner, så ønsker hun altid at det tøj, som hun designer er let at matche med det, som du allerede har i dit klædeskab. Alt tøj hun designer er af høj kvalitet som silke, bomuld, læder og uld. Fra Nue Notes finder du tøj der passer netop til dig!

Nue Notes blev grundlagt i 2007 af veninderne Anne-Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg i den skandinaviske modeby København. Mærket startede oprindeligt som et lille luksusmærke med en lille læderkollektion kun til kvinder. Men da mærket hurtigt blev populært blev sortimentet samtidig også udvidet og rummer i dag et utal af styles og materialer. I dag finder du både toppe, jakker, kjoler, bukser osv. i kollektionen. Selvom det i dag kun er Anne-Dorthe der står bag brandet har hun oplevet en fantastisk succes. Anne Dorthe har nemlig en super evne til at skabe styles i unikke prints og farver som enhver fashionista bare må eje. Og det sker ikke kun i en enkelt sæson men sæson efter sæson at Annne-Dorthe formår at skabe et nyt look, som bliver udsolgt på et splitsekund. Designeren har selv udtalt at hun ønsker at designe tøj der inspirerer og klæder kvinder fra top til tå. Hun ligger samtidig vægt på, at det er din personlighed, der skaber ekstra liv i dit tøj. 

Udover at kunne klæde kvinder på i lækkert unikt tøj fra top til tå, så kan du også finde accessories hos Nue Notes. Det er f.eks. også muligt i de fleste kollektioner at finde halstørklæder, huer, sokker, mobil covers i sæsonens mange forskellige farver og prints. Hos Me & the Met elsker vi den brede vifte af smukke produkter, der passer til alle lejligheder og stilarter. Køb dine favoritter fra Nue Notes her.

Filtrer
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.