Kategorier

Petit by Sofie Schnoor

Det hele begyndte med en sko-kollektion til kvinder i 2001, efterfulgt af en børnekollektion i 2007. Drømmen om en børnekollektion startede da designeren af brandet selv blev mor, hvor hun savnede alternativer til det moderne børnetøj med store logoer, pangfarver og markante mønstre. Sofie Schnoor havde en drøm om at anerkende barnet i stedet for mærket på tøjet. Petit by Sofie Schnoor er etableret af designer Sofie Schnoor, som af selv samme navn også driver voksenbrandet brandet Sofie Schnoor.

Petit by Sofie Schnoor er ikke ’bare’ et børnetøjsmærke. Det er en invitation til et helt nyt univers, der sætter barnet i fokus. Selvom at gummistøvler med foer og glitrende kjoler skaber opmærksomhed, er der ingen tvivl om at alt fra sengetøj, sko og striktrøjer i samme gennemførte stil, indbyder til mange forskellige kombinationer. Både kollektioner til kvinder og børn bærer præg af designerens kreativitet, personlighed og sans for mode, og så designer hun også kun produkter hun selv vil have på eller vil klæde sine børn i.

I dag er Petit by Sofie Schnoor repræsenteret i hundredevis af butikker verden over, og som navnet antyder, er tøjet til de yngste i familien. Brandet har særligt fokus på alt praktisk, et barn har brug for, men med øje for de nyeste tendenser og trends. Petit by Sofie Schnoor er hovedsageligt kendt for et stort udvalg af lækre støvler, gummistøvler, tasker og tilbehør, og gerne kjoler eller bukser pyntet med palietter, frynser og pels-pomponer og nitter. Med et mix af enkelthed og rå detaljer, bliver alle kollektioner lavet af slidstærke, bløde og kvalitetsmaterialer uden brug af kunststoffer, og Sofie Schnoor står selv for prints og indfarvninger af alle styles.

Hos Me & the Met er vi stolte af at repræsentere Petit by Sofie Schnoor. Kendetegnet ved brandet er dets altid lækre design, med mange små, fine og rå detaljer. Her kan du få en introduktion til kollektionernes særlige kendetegn

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 34

Side
pr. side
Faldende orden

Vi forhandler enkelt design

Noget, der især kendetegner Petit by Sofie Schnoor, er som sagt et enkelt design. Hele sortimentets varer – uanset om det er tøj eller sko – bidrager til et enkelt look. Ikke desto mindre finder man alt fra bukser, T-shirts og kjoler med stilfulde prints, nitter eller pailletter, som uden at være for iøjnefaldende giver et råt og moderne look.

Både tøj og støvler – om det er udsalgsvare eller ej – er præget af et smart design, men med et råt twist. Idéen bag kollektionerne er, at det hele skal henvende sig til en bred målgruppe, og at det både går til piger og drenge. Leder man efter børnetøj, der har en særlig og unik udstråling, men et enkelt design, så er Petit by Sofie Schnoor det oplagte børnebrand at få fingrene i.

Populære gummistøvler

Særligt kendetegnede hos Petit Sofie Schnoor er det lækre udvalg af gummistøvler, både med og uden foer. Når børnene skal ud og lege i regnvejret, er det ideelt at have et par gode gummistøvler i garderoben, sådan at man kan lege uden at tænke over at få drivvåde fødder. En af fordelene ved gummistøvler fra Petit by Sofie Schnoor er, at de er brugbare stort set året rundt. I de perioder hvor vejret er meget afvekslende, og med meget regn, kan det være problematisk med andre former for fodtøj, da regnvejret har det med at gøre alt vådt og beskidt. Gummistøvler fra Petit Sofie Schnoor er både praktiske og smarte, og der skal ikke tænkes over om de bliver beskidte efter brug. De kan med fordel nemlig rengøres uanset om dit barn har leget og hoppet i vand og mudder.

Det brede sortiment – kjoler, tasker, sko og heldragter

Som sagt består Petit by Sofie Schnoor af alt fra tøj- til skokollektioner til både de helt små og de lidt større børn. Der fås alt fra bodystockings til sweatpants i søde og samtidigt funktionelt design. Hos Me & the Met forhandles Petit by Sofie Schnoor kun til piger, men brandet laver også tøj til drenge. Til pigerne har vi et stort udvalg af både overdele og underdele i feminine designs med rå detaljer, hvor drengetøjet bærer præg af et mere sporty look med cool detaljer. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.