Kategorier

Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor

Det hele begyndte med en sko-kollektion til kvinder i 2001, efterfulgt af en børnekollektion i 2007. Drømmen om en børnekollektion startede da designeren af brandet selv blev mor, hvor hun savnede alternativer til det moderne børnetøj med store logoer, pangfarver og markante mønstre. Sofie Schnoor havde en drøm om at anerkende barnet i stedet for mærket på tøjet. Petit by Sofie Schnoor er etableret af designer Sofie Schnoor, som af selv samme navn også driver voksenbrandet brandet Sofie Schnoor.

Petit by Sofie Schnoor er ikke ’bare’ et børnetøjsmærke. Det er en invitation til et helt nyt univers, der sætter barnet i fokus. Selvom at gummistøvler med foer og glitrende kjoler skaber opmærksomhed, er der ingen tvivl om at alt fra sengetøj, sko og striktrøjer i samme gennemførte stil, indbyder til mange forskellige kombinationer. Både kollektioner til kvinder og børn bærer præg af designerens kreativitet, personlighed og sans for mode, og så designer hun også kun produkter hun selv vil have på eller vil klæde sine børn i.

I dag er Petit by Sofie Schnoor repræsenteret i hundredevis af butikker verden over, og som navnet antyder, er tøjet til de yngste i familien. Brandet har særligt fokus på alt praktisk, et barn har brug for, men med øje for de nyeste tendenser og trends. Petit by Sofie Schnoor er hovedsageligt kendt for et stort udvalg af lækre støvler, gummistøvler, tasker og tilbehør, og gerne kjoler eller bukser pyntet med palietter, frynser og pels-pomponer og nitter. Med et mix af enkelthed og rå detaljer, bliver alle kollektioner lavet af slidstærke, bløde og kvalitetsmaterialer uden brug af kunststoffer, og Sofie Schnoor står selv for prints og indfarvninger af alle styles.

Hos Me & the Met er vi stolte af at repræsentere Petit by Sofie Schnoor. Kendetegnet ved brandet er dets altid lækre design, med mange små, fine og rå detaljer. Her kan du få en introduktion til kollektionernes særlige kendetegn

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 33

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.