Kategorier

Pura López

Pura López

Pura López, grundlægger af brandet Pura López, voksede op omringet af sko og alt, der relaterer sig til skoproduktion og design med en skomager som far. Hendes tidlige bekendtskab med sko, har givet hende et dybdegående kendskab til skokonstruktion og designteknikker, som hun i dag anvender i sit arbejde med brandet. Som barn var hun tiltrukket af kunst, kreativitet og design, men havde ingen ambition om at arbejde med sko eller mode. Pura startede derfor med at studere møbel- og indretningsdesign, men bevægede sig derefter over til at læse Fashion Design efter blot to år for til sidst at ende der hvor det hele begyndte: med skodesign. Efter studierne sluttede hun sig derfor til sin fars firma i 1984. Hun begyndte sit arbejde i afdelingen for design og produktion af kvindesko, for til sidst at overtage virksomheden i 1987 under nyt navn, nemlig hendes eget.

I dag er Pura López designs anerkendte og lovpriste verden over, og forhandles mere end 1000 steder. Kernen til hendes lovpristhed er hendes arbejde med den optimale formkonstruktion af stiletter. Puras tidlige møde med skokonstruktion i barndommen har båret frugt, og i dag har hun udviklet nøje beregninger, der gør det muligt at designe stilletter med høje tynde hæle uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Pura López motto er ”Dine sko skal inspirere dig til at gå” og hun arbejdet ud fra konceptet om, at ”En sko er hovedtilbehør i enhver kvindes gaderobe”.

Ifølge Pura er sko kommunikation, og hun har derfor fokus på feminin elegance som omdrejningspunkt for hendes designs, hvad end det er støvler, støvletter, ballerinaer, stilletter eller sandaler. Samtidig skinner den spanske designtradition igennem, og er blevet et karakteristisk særpræg for brandet, da alle Pura López skodesigns har et spansk twist.

Pura López forhandles online hos Me & the Met – find dine nye yndlingssko hos os!

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.