Kategorier

Rains

Rains

Det danske brand Rains har siden 2012 designet og solgt moderigtige regnjakker i et væld af farver og former. Visionen bag det danske brand var at fortolke den traditionelle regnjakke, som vi danskere kender så godt, i et nyt, mere moderigtig og brugbart design, så vi alle kan gå ud i regnvejret og se elegant ud uden at blive gennemblødte. Denne vision har gennem årene bragt regntøjsproducenten helt frem på den danske modescene, og Rains anses i dag også for at være et veletableret brand på internationalt plan.

Fra hovedkontoret i Aarhus udvikler danske Rains alle deres nye designs og arbejder på at udvide det vandtætte brandunivers, mens de eksisterende kollektioner og kampagner vises frem i et imponerende 500 kvm stort showroom i hjertet af København.

Inspireret af den Skandinaviske designstil – og ikke mindst det Skandinaviske vejr - forsøger Rains at forene traditionelt håndværk med innovativt design. Ønsket er at skabe regntøj, der holder mere end en enkelt sæson, både med hensyn til stilrent design men også i forhold til kvalitet.

Udover den velkendte Rains regnjakke, der ofte ses i det Københavnske gadebillede i forskellige farver og længder, tilbyder brandet også andet vandafvisende overtøj. Rains præsenterer et stort udvalg af vandtætte jakker, frakker og ponchoer, for ikke at nævne en hel kollektion af vandtætte rygsække og weekendtasker, samt vandtætte accessoires så som computer sleeves, til den modebevidste forbruger. Vandafvisende tøj og en vandtæt taske må siges at være et absolut must have for Københavnerne, der cykler rundt til alt, når det danske vejr byder på våde og grå dage. Med Rains design, som både er de mest praktiske, men også de mest stilrene og modeorienterede løsninger, der findes på markedet, er der ingen undskyldninger for at blive indendørs.

Rains forhandles online hos Me & the Met – find din yndlings regnfrakke her hos os!

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.