Kategorier

Rains

Det danske brand Rains har siden 2012 designet og solgt moderigtige regnjakker i et væld af farver og former. Visionen bag det danske brand var at fortolke den traditionelle regnjakke, som vi danskere kender så godt, i et nyt, mere moderigtig og brugbart design, så vi alle kan gå ud i regnvejret og se elegant ud uden at blive gennemblødte. Denne vision har gennem årene bragt regntøjsproducenten helt frem på den danske modescene, og Rains anses i dag også for at være et veletableret brand på internationalt plan.

Fra hovedkontoret i Aarhus udvikler danske Rains alle deres nye designs og arbejder på at udvide det vandtætte brandunivers, mens de eksisterende kollektioner og kampagner vises frem i et imponerende 500 kvm stort showroom i hjertet af København.

Inspireret af den Skandinaviske designstil – og ikke mindst det Skandinaviske vejr - forsøger Rains at forene traditionelt håndværk med innovativt design. Ønsket er at skabe regntøj, der holder mere end en enkelt sæson, både med hensyn til stilrent design men også i forhold til kvalitet.

Udover den velkendte Rains regnjakke, der ofte ses i det Københavnske gadebillede i forskellige farver og længder, tilbyder brandet også andet vandafvisende overtøj. Rains præsenterer et stort udvalg af vandtætte jakker, frakker og ponchoer, for ikke at nævne en hel kollektion af vandtætte rygsække og weekendtasker, samt vandtætte accessoires så som computer sleeves, til den modebevidste forbruger. Vandafvisende tøj og en vandtæt taske må siges at være et absolut must have for Københavnerne, der cykler rundt til alt, når det danske vejr byder på våde og grå dage. Med Rains design, som både er de mest praktiske, men også de mest stilrene og modeorienterede løsninger, der findes på markedet, er der ingen undskyldninger for at blive indendørs.

Rains forhandles online hos Me & the Met – find din yndlings regnfrakke her hos os!

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Rene linjer og minimalistisk design i et væld af farver

Danske regntøjsproducent Rains tilbyder ikke bare klassiske regnjakker i stilrent design. De tilbyder et væld af valgmuligheder hvad angår snit, farve, længde og look til både mænd og kvinder, så vi aldrig skal være tvunget til at kompromis med vores outfits igen – selv når det regner. Om du er til trenchcoats, parkaer, ponchoer, bomberjakker eller den klassiske regnjakke så har Rains hvad du søger. Du kan endda få et par cool regnbukser der passer til. Det bedste ved det hele er, at alle styles findes i et hav af forskellige farver, hvad end du er til klare farver som rød, gul og grøn, eller mere neutrale farver som sort, grå, mørkeblå og mørkegrøn. Der er også farver der passer perfekt ind i sommergaderoben, så som lyserød, hvid og lysegrå, hvor regntøj bestemt er en nødvendighed, men det før har været svært at se pæn ud i mens man havde det på. Kort sagt, du behøver ikke længere gå på kompromis med dit outfit når du går ud af døren på en regnfuld dag, uanset om det er sommer eller vinter.

Vandtætte og stilrene accessoires

Udover et bredt udvalg af vandtæt overtøj, designer Rains også vandtætte tasker og accessories. Blandt taskeudvalget finder du vandtætte backpacks i forskellige størrelser og designs, rummelige weekendtasker, cool tote bags og funktionelle computertasker. Fælles for disse er, at de er holdt i stilrent og minimalistisk design med få detaljer og høj funktionalitet, som sørger for at dine ting bliver holdt tørre og sikre. Igen har du muligheden for at vælge mellem et væld af de samme farver så som sort, hvid, brun, grå, grøn og rød afhængig af hvad du er til. Du kan også få vandtætte accessories så som computer sleeves, tablet sleeves, telefon covers, nøgleringe og hatte. Alle styles - både tøj, tasker og accessories - designes ud fra samme farvepallette, så du har mulighed for at mixe og matche som du vil, og på den måde skabe et vandtæt outfit, der samtidig udtrykker din helt personlige stil.

Regnjakken som modefænomen

Det danske vejr, og især den danske sommer, har altid været lunefuld og byder ofte på våde og grå dage. Når man som københavner cykler rundt til det meste, og som dansker generelt opholder sig meget udenfor, er vandtæt overtøj et must have. Den gammeldags regnjakke har bare ikke altid været lige trendy, hvilke har betydet, at man skulle gå på kompromis med velklædthed når det regnede. Med andre ord, den traditionelle regnjakke har ikke ligefrem været synonym med mode. Men det har danske Rains lavet om på. Med Rains rene linjer og minimalistiske design kan du sikkert og nemt matche dit vandafvisende overtøj med din eksisterende gaderobe og sæsonens trend og tendenser. Du kan tilmed få din regnjakke i farver der matcher tidens trends, så du kan føle dig elegant og velklædt selvom det regner. Praktik og kedelig behøver ikke længere gå hånd i hånd, selvom det stormer og regner, nu kan regntøj sagtens være funktionelt og fashionabelt.

Me & the Met forhandler RAINS i København

Er du på udkig efter RAINS regnjakke i København, kan du få den bragt lige til døren med Me & the Mets personlige levering. Se mere under vores leveringsbetingelser

Copyright © Me & the met. All rights reserved.