Kategorier

Genoptag

I 2016 skabte de to søstre Anne Louise og Emma modebrandet Résumé. Mærket er skabt til den moderne kvinde som er nysgerrig på livet, mode og tendenser. Som kunde er du garanteret kvalitet og vi er især store fans af det moderigtig tøj, som følger tidens tendenser. Derudover kreerer søstrene også basis items som er absolutte musthaves. Kollektionerne er karakteriseret af klassiske elementer og eksperimenterede styles, som giver kollektionen kant og personlighed. Søstrene beskriver selv deres stil som en blanding mellem et simpel normcore og femme fatale look. I 2017 fremviste de to deres første kollektion under den københavnske modeuge. Sidenhen er det gået hurtigt og brandet forhandles nu hos flere store forhandlere.

De to søstre har med deres forskellige personligheder og stil skabt ét brand med én samlet vision. Men lige præcis forskellighederne mellem de to søstre, har skabt en dynamisk og legesyg stil, som vi her hos Me & the Met mener er lige i skabet. Fundamentet for modebrandet er lige præcis de to søstre og deres tilgang til tøjet. Det er denne unikke kombination af søstrenes stilarter og ånd som skaber de helt unikke kollektioner. Derudover kommer de to kvinder fra en familie, som har været en del af tekstilbranden i flere generationer. Dette har medfødt et solidt indblik i branchen og et bredt netværk.

Mode har altid været søstrenes store passion og det var efter flere års arbejde i modebranchen, at de to besluttede at starte deres egen modevirksomhed. Brandet havde en ambitiøs begyndelse og de to kvinder satsede meget stort fra starten af. Ved at arbejde med fuld kraft og et komplet set up, håbede søstrene på at signalere stabilitet og seriøsitet, hvilket man må erkende lykkedes. I dag forhandles tøjet over brandets eget webshop og af flere forskellige forhandlere. Vi her hos Me & the Met er helt vilde med det danske brand og deres smukke tøj. Find dit næste yndlings Résumé item lige her

Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Dansk brand med grobund i København

Résumé holder til i lokaler i København, tæt på den pulserende by og kultur. Det danske brand emmer af den populære og elskede skandinaviske minimalistiske vibe, hvor tøjet er enkelt med fokus på detaljerne. Den enkle stil kombineres med små tvist, hvilket giver tøjet et moderne udtryk.

Søstrene har bevidst valgt at starte ud i Danmark, for at skabe et stærk udgangspunkt. Strategien er at finde deres plads og position på den danske modescene før de udvider deres marked. Lige nu forhandles tøjet på Résumés egen hjemmeside og en del forhandlere. På længere sigt er planen dog at brandet skal kunne shoppes i egne fysiske butikker herhjemme. Udover egne butikker er målsætningen ligeledes at udvide internationalt. Dette virker slet ikke urealistisk da Résumé stilmæssigt, med deres skandinaviske designs med international træk, er ret godt med.

Et tøjmærke med det hele: Kjoler, T-shirts, bukser og jakker

Hos Résumé kan du få alt hvad dit kjole hjerte begærer og endda mere til. Brandet tilbyder smukke aftenskjoler, lette sommerkjoler og seje hverdagskjoler. Denne sæson ses kjolerne i smukke prints og farver som rød, pink og blå. Udover kjoler forhandler tøjmærket også skjorte, toppe og bukser. Alle styles laves i sæsonens farver og prints.

Denne sæsons hotteste trend for Résumé er deres transparente stof med glimmer, som kommer i farver som rød, blå, grøn og gul. Dette fine stof findes i langærmede toppe som er perfekt under en T-shirt. Dette look er uden tvivl et af tidens hotteste tendenser. Derudover tilbydes der maxi kjoler i det fine stof. De lange kjoler giver et flot og eksklusivt look med den flotte farve og det lækre stof. Et af sæsonens mest brugte materialer er velour og også her er Résumé med. Du kan shoppe de fineste kjoler i røde og sorte nuancer.

Stilen er simple normcore som har focus på uni-sex basis varer. Dette kan umiddelbart lyde kedeligt, men det kan vi love dig for det ikke er. Det er nemlig kombineret med et femme fatal look, som gør tøjet sexet og lækkert. Det er netop kombinationen mellem de to stilarter der gør tøjet helt unikt.

Udover de to stilarter fokuseres der også på basisvarer. Tøjet kan være en blød sweat eller strik. De populære statement T-shirt er også at finde. Kombinationen mellem de tre giver det perfekte fundament for kvinder til at udtrykke deres individuelle og personlige stil. Selv siger brandet at deres kunder er nysgerrig overfor mode og tendenser, men stadig har fokus på de klassiske basis items, hvilket stemmer godt overens med brandets stil og variation i udvalget.

Résumé hos Me & the Met

Her hos os kan du finde mange forskellige styles fra danske Résumé. Vi er især glade for de smukke kjoler og cool T-shirts. Kjolerne er uden tvivl perfekte til de kommende julefrokoster og måske endda til jule - og nytårsaften. Så er du på udkig efter noget Résumé tøj, så husk du kan få det leveret direkte til døren med vores personlige levering - gratis. Så find dine favoritter lige her hos os og have det hjemme hos dig selv om en enkelt time. God shopping!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.