Kategorier

Genoptag

Resume

I 2016 skabte de to søstre Anne Louise og Emma modebrandet Résumé. Mærket er skabt til den moderne kvinde som er nysgerrig på livet, mode og tendenser. Som kunde er du garanteret kvalitet og vi er især store fans af det moderigtig tøj, som følger tidens tendenser. Derudover kreerer søstrene også basis items som er absolutte musthaves. Kollektionerne er karakteriseret af klassiske elementer og eksperimenterede styles, som giver kollektionen kant og personlighed. Søstrene beskriver selv deres stil som en blanding mellem et simpel normcore og femme fatale look. I 2017 fremviste de to deres første kollektion under den københavnske modeuge. Sidenhen er det gået hurtigt og brandet forhandles nu hos flere store forhandlere.

De to søstre har med deres forskellige personligheder og stil skabt ét brand med én samlet vision. Men lige præcis forskellighederne mellem de to søstre, har skabt en dynamisk og legesyg stil, som vi her hos Me & the Met mener er lige i skabet. Fundamentet for modebrandet er lige præcis de to søstre og deres tilgang til tøjet. Det er denne unikke kombination af søstrenes stilarter og ånd som skaber de helt unikke kollektioner. Derudover kommer de to kvinder fra en familie, som har været en del af tekstilbranden i flere generationer. Dette har medfødt et solidt indblik i branchen og et bredt netværk.

Mode har altid været søstrenes store passion og det var efter flere års arbejde i modebranchen, at de to besluttede at starte deres egen modevirksomhed. Brandet havde en ambitiøs begyndelse og de to kvinder satsede meget stort fra starten af. Ved at arbejde med fuld kraft og et komplet set up, håbede søstrene på at signalere stabilitet og seriøsitet, hvilket man må erkende lykkedes. I dag forhandles tøjet over brandets eget webshop og af flere forskellige forhandlere. Vi her hos Me & the Met er helt vilde med det danske brand og deres smukke tøj. Find dit næste yndlings Résumé item lige her

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.