Kategorier

Second female

Second female er et dansk brand grundlagt i 2000 i København.  Det danske brandt har hurtigt kæmpet sig til tops i den skandinaviske modebranche. De er elsket, værdsat og i den grad anerkendt af kvinder landet over såvel som kvinder i udlandet. Second Female bliver nu solgt i Skandinavien såvel som i resten af verden i blandt andet Norge, Englang, Irland, Schweiz, Holland, Belgien, Spanien, Australien, Tyskland, Finland og Sverige.

Selvom at man nu, med rette kan kalde Second Female for et international brand i verdensklasse holder de stadig fast i deres danske rødder. Øjet for de små detaljer og de minimalistiske dog farvestrålende items er noget der er klassisk for den nordiske mode. Disse nordiske trends er noget Second Female om nogen har mestret, og de formår at holde den klassiske skandinaviske stil, men samtidig udstråler deres designs en playfull og frisk vibe. Dette bliver tydeligt på den måde de kombinerer farvespil og mønstre. Et outfit sammensat af items fra Second Female er aldrig kedeligt om det så end er en en frisk farve, et print eller et broderi der fanger øjet. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Det tidsløse design

Brandet henvender sig i høj grad til den modebevidste kvinde, både til kvinden der ikke altid holder sig til de neutrale farveløse tøjpieces, der elsker at udtrykke sig gennem en iøjenfaldende tøjstil, den mere stilrene kvinde der holder sig til de tidsløse klassike designs samt til kvinden der altid holder sig til tidens helt nye trends og altid holder sig up to date på de nyeste designs.

Næsten ligemeget hvilken signaturstil man har som kvinde, er det muligt at finde et stort udvalg hos Second Female der vil kunne komplimentere garderoben derhjemme, hvad enten det er en farverig strik til at pifte op i den mørkevintertid, en nederdel med et specifikt print til sine yndlingsneakers, den perfekte vinter jakke, eller den helt rigtige kjole til årets julefrokost.

Med kvaliteten i højsædet 

Blandt de forskellige kollektioner hos Second Female kan man altid være sikker på at der både er tænkt over komforten samt kvaliteten af brandets forskellige designs. Der bliver tænkt over kvaliteten på de produkter Second Female designer, sådan at man som forbruger er sikker på at få noget for sine penge. Dette fokus på kvalitet betyder, at køber man sit næste tillæg til garderoben hos Second Female kan man være sikker på at det er et item man kan have lang tid fremover. Man er som kvinde sikker på, at den nye jakke kan benyttes sæson efter sæson, at striktrøjen kan holde til at blive brugt gang på gang og at den nye nedersel kan holde til næste sommer.

Siden at standarten på både design og kvalitet er høj hos Second Female betyder det på ingen måde, at de er gået på kompromis på brandets funktionalitet. Der er blandt brandets forskellige designere, altid øje for at deres designs skal bæres af kvinder verden over der skal kunne føle sig smukke og selvsikre, selv med en praktisk hverdag, hvad enten dette indebærer en hektisk 16 timers arbejdsdag, hverdagens gøremål og erinder både med karriere og børn, eller festlige sociale sammenkomster hvor man skal have plads til at kunne bevæge sig. Second Female er et hverdagsbrand designet til kvinden der gerne vil udtrykke sig gennem sin påklædning, men samtidig ikke går på kompromi med hverdagens praktiske gøremål.

Med øje for det Skandinaviske udtryk

Second Female er det perfekte eksempel på den skandinaviske mode der efterhånden har etableret sig i resten af verden som noget mange international modehuse lader sig inspirere sig af. Den klassiske skandinaviske stil er karakteriseret ved at være meget afslappet, men samtidig sofistikeret. Det er ukompliceret og let at bære. Denne afslappede stil kan altid tilegnes personlige twist  for netop at opnå det præcise look man ønsker. Et eksempel på fundamentet for netop en skandinavisk garderobe er en stor frakke, et stort par jeans, et stort udvalg af strikkevarer og masser af grundlæggende styles til at bære dem med. Det er et godt fundament at have, og på denne måde kan man alid tilføje sæsonbestemte pieces til fundamentet og på denne måde opbygge en garderobe der altid kan leve op til sæsonens nyeste designs.

Second Female formår både at kombinere sæsonens absolut nyeste trends og musthaves, men samtidig lader har de altid øje for de tidsløse klassiske kendetegn der gør at deres designs kan bæres sæson efter sæson ligemeget hvad tidens nyeste trend måtte være. Med en garderobe bestående af designs fra Second Female behøver man aldrig bekymre sig om at kunne være en del af det stilfunde gadebillede, og samtidig aldrig løbe tør for nye og creative outfits idét alle items fra Second Female kan sættes sammen på utallige nye og spændende måder. Deres bløde farver og prints kan kompineres i endeløse sammensætninger af outfits, alt efter hvilken kontekts og event de skal passe til. Der er altid en Second Female bluse der kan kombineres med et par Second female bukser, uanset om man har brug for et neutralt elegant look, eller et outfit der med et stilsikkert print skiller sig ud fra mængden. Altså kan man altid være sikker på en dag fyldt med selvsikker udstråling når man skal sammensætte et outfit til hverdagen eller weekendens gøremål. Det er altid muligt at finde en style til envher kvindes smag, og Second Female henvender sig en bred vifte af modeintersserede kvinder ved at have priser der for de fleste er overkommelige. 

Til hverdagens stilsikre kvinde

Sæson efter sæson formår Second Female at imponere med nye styles, og med deres minimalistiske øje for detaljer. Second Female er et brand for dig og alle andre seje kvinder der sætter pris på en komfortabel hverdag hvor der også er plads til at eksperimentere. Second Females udvalg gør det muligt at gøre hvad end man kan tænke sig til med sine styles, kombinere styles sammen på kryds og tværs samt følge nutdens store modetrends uden at miste sin individuelle følelse af sin personlige stil eller følelsen af at være fuldstændig sig selv.

Vi hos Me&TheMet kan med glæde præsentere Second Female som et af vores nye brands på hjemmesiden, og du finde alle de nyeste fede styles fra det danske brand her på siden. Vi kan ikke vente til at se hvilke styles Second Female kommer til at præsentere blandt de kommende sæsoners kollektioner

Copyright © Me & the met. All rights reserved.