Kategorier

Sisterspoint

Sisters Point er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1984 med tanken om at skabe en tøjvirksomhed, der hurtigt kunne levere tøj, der matchede tidens tendenser. Denne måde at producere tøj på var dengang en kontrast til andre tøjvirksomheder, der havde to årlige kollektioner. Det store fokus på hurtig produktion og levering er med til at sikre, at Sisters Point har fingeren på pulsen og kan tilbyde sine kunder de nyeste trends og styles hele tiden. I starten handlede det om at skabe ungt tøj, så yngre kvinder kunne skabe deres egen stil, der ikke lignede deres mødres. Dette blev grundstenen til Sisters Points gennembrud, der kom samtidig med Spice Girls, hvor lave taljer, bare maver, stærke farver og lårkorte kjoler var at finde i stor stil i modebilledet.

I dag ser moden lidt anderledes ud, men Sisters Points designere inspireres stadig af de internationale tendenser, der tilpasses den skandinaviske stil og modefilosofi. Tøjet er let tilgængeligt ready-to-wear og er designet ud fra kundernes ønsker. Al design er skabt med baggrund i tre typer: den klassiske, den feminine og den sporty. Tre forskellige typer som altid er at finde i modebilledet på den ene eller anden måde. Kollektionerne vil altid tage udgangspunkt i førnævnte typer, men vigtigst er at ramme de tendenser og de looks, man finder på catwalken. Der vil derfor løbende komme nye styles online, som afspejler nye trends i modebilledet. Selvom Sisters Point formår at følge nye trends, er det ligeledes vigtigt for dem at holde fast i deres DNA, som er deres legesyge univers, der er en kombination af bløde farver, bløde kvaliteter og vovede mix.

Hos Me & the Met er vi stolte af at kunne præsentere et stærkt dansk brand, som tilbyder tøj til kvinder, der er vilde med mode og som følger med i tidens trends og tendenser.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 44

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.