Kategorier

Soft Gallery

Soft Gallery er et dansk børnemodebrand som er etableret af veninderne Tine og Barbara i 2007. I dag er det Tine som fuldt ejer brandet og som samtidig også er hoveddesigner. Tine er uddannet designer fra Royal College of Art i London i 2000 i kvindetøj og har arbejdet for flere forskellige større brands inden for kvinde mode før hun kastede sig over børnetøj og i iværksætteeventyret som Soft Gallery startede med at være. Soft Gallery er hurtigt blevet en succeshistorie med stor popularitet blandt både danske men også udenlandske børn. Brandet designer i lækre kvaliteter, som oftest har økologisk certificering. Størstedelen af kollektionerne er i print og så er der altid noget legende og kunstnerisk over kollektionerne, som gør det svært ikke at forelske sig i de mange styles til både store og små drenge og piger. Vi er i hvert fald rigtig glade for at kunne repræsentere Soft Gallery hos Me & the Met.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 59

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 59

Side
pr. side
Faldende orden

Kreativt samarbejde

Hver sæson laver Soft Gallery et samarbejde med en kunstner – det kan være både en dansk men også international kunstner. De laver typisk prints, som efterfølgende får liv i flere af de styles som kommer med i kollektionen for den gældende sæson. På den måde kommer det kunstneriske islæt tydeligt til udtryk hos Soft Gallery. Og selvom Soft Gallery er koncentreret omkring børnetøj, så medfører det kunstneriske samarbejde typisk også plakater, figurer eller lignende til kollektionen, der dog kun sælges som ’limited editions’.

Kollektioner med temaer

For hver kollektion Soft Gallery laver er der en ny historie og et nyt gennemgående tema. Der har bl.a. være en ’time machine’ kollektion. Gennemgående for alle kollektioner er dog, at tøjet er luksuriøst med et kunstnerisk twist. Soft Gallery ligger stor vægt på materialer i høj kvalitet og med en god pasform. Alle styles er både tidsløse og med stor personlighed.

Ugler og splash

Selvom der er nye temaer for hver kollektion, så er der noget der kommer igen og igen og det er ugleprintet. Printet som var noget af det første Soft Gallery blev kendt for og som fortsat er en stor succes. Hver sæson bliver der lanceret nye sæsonfarver som bl.a. har været grøn, gul og bordeaux, men hvid, grå og lyserød bliver faste tilbagevendende farver til uglekollektionen, som fås til de små i bodyer, leggings, heldragter, huer og også i flere af kollektionens accessories som f.eks. sengetøj, pusletasker og meget mere. I efteråret 2018 lancerede Soft Gallery Splash kollektionen, som forventes at blive genganger på lige fod med ugle-motivet. Printet findes indtil videre i en sart rosa og blå samt en cremefarve. Det super fine splash print fås i mange af de samme styles og accessories som ugleprintet og vi er sikre på, at det få lige så stor succes som uglerne!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.