Levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund fra 15 kr. | Gratis levering på ordrer over 400 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Sportmax

Det italienske mærke Sportmax er en del af det kendte luksuriøse brand Max Mara Group som forhandler hele 23 forskellige kollektioner.

Sportmax er Max Mara’s lækre urbane linje som bland andet tilbyder grafiske kjoler med dristige prints, tøj skræddersyet til perfektion samt skarpt afskårne jakker og bukser som passer til de modebevidste i bylivet. Brandet er verdenskendt for at være en forgænger for moderne ready-to-wear mode. Max Mara er i dag et af de største internationale modehus og kan bryste sig med at være den første italienske tøjvirksomhed.

Modehuset Max Mara blev opført i 1951 af Achille Maramotti, som var en af de første til at forudse at industrielle processer kunne bruges til at producere high fashion designertøj. Maramotti blev derfor forløberen for nutidens ready-to-wear koncept. Ved at tilbyde feminine styles skabt gennem industrielle processer fastholder Max Mara og deres brand herunder Sportmax deres faste position i modebranchen. Tag et blik på kollektionen og opdag at Sportmax styles lige nu er tilgængelig her hos Me & the Met!

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende