Kategorier

Stine Goya

Stine Goya

Stine Goya er skabt af den danske designer af samme navn og har været en del af den danske modescene i over et årti. Stine Goya er elsket og kendt af de fleste danskere og det danske brand har formået at skabe sin egen lille niche inden for silke og print.

Det er netop de farverige prints og feminine silhuetter som har været brandets signaturstil og som er grundlaget for hver eneste kollektion. Stine Goya bliver omtalt som værende en designer der har sit helt eget tag på design, mønster og farver, hvilket har pustet nyt liv ind på den skandinaviske modescene. Hun følger ikke trends men skaber dem og har gjort det lige siden sin første kollektion i 2006.

Stine Goya blev født i 1979 i Danmark og flyttede til London i 1999 for at studere Fashion Prints. Hun har tidligere arbejdet i modebranchen som model og moderedaktør hos magasinet Cover. I 2006 skabte hun firmaet Stine Goya og fik hurtigt succes med sine smukke kollektioner. I 2011 vandt hun den fornemmeste danske modepris. Hun blev nemlig udnævnt til Årets Danske Designer ved Dansk Fashion Awards. I 2013 åbnede mærket sin første flagship store i verden. Butikken er lokaliseret i smukke lokaler i København som spejler de altid flotte kollektioner.

Inspirationen bag tøjet kommer altid mere eller mindre tilfældigt gennem ting som designeren ser og oplever og som pludselig fanger. Inspirationskilder har været alt fra den græske gudinde Mnemosine, til billedehuggeren Constatin Brancusi, nutidens Ruby Sky Stiler og farvepræget moderne arkitektur.

Kollektionerne byder altid på kjoler, bukser, buksedragt, toppe og nederdele i smukke farver og prints. Materialerne er altid i top og vores ynglings materiale silke er altid i fokus. Så er du på udkig efter æstetisk smukt tøj i bløde materialer, så har du fundet det helt rigtige brand. Shop Stine Goya her hos Me & the Met.

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.