Kategorier

Stine Goya

Stine Goya er skabt af den danske designer af samme navn og har været en del af den danske modescene i over et årti. Stine Goya er elsket og kendt af de fleste danskere og det danske brand har formået at skabe sin egen lille niche inden for silke og print.

Det er netop de farverige prints og feminine silhuetter som har været brandets signaturstil og som er grundlaget for hver eneste kollektion. Stine Goya bliver omtalt som værende en designer der har sit helt eget tag på design, mønster og farver, hvilket har pustet nyt liv ind på den skandinaviske modescene. Hun følger ikke trends men skaber dem og har gjort det lige siden sin første kollektion i 2006.

Stine Goya blev født i 1979 i Danmark og flyttede til London i 1999 for at studere Fashion Prints. Hun har tidligere arbejdet i modebranchen som model og moderedaktør hos magasinet Cover. I 2006 skabte hun firmaet Stine Goya og fik hurtigt succes med sine smukke kollektioner. I 2011 vandt hun den fornemmeste danske modepris. Hun blev nemlig udnævnt til Årets Danske Designer ved Dansk Fashion Awards. I 2013 åbnede mærket sin første flagship store i verden. Butikken er lokaliseret i smukke lokaler i København som spejler de altid flotte kollektioner.

Inspirationen bag tøjet kommer altid mere eller mindre tilfældigt gennem ting som designeren ser og oplever og som pludselig fanger. Inspirationskilder har været alt fra den græske gudinde Mnemosine, til billedehuggeren Constatin Brancusi, nutidens Ruby Sky Stiler og farvepræget moderne arkitektur.

Kollektionerne byder altid på kjoler, bukser, buksedragt, toppe og nederdele i smukke farver og prints. Materialerne er altid i top og vores ynglings materiale silke er altid i fokus. Så er du på udkig efter æstetisk smukt tøj i bløde materialer, så har du fundet det helt rigtige brand. Shop Stine Goya her hos Me & the Met.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Side
pr. side
Faldende orden

Kjoler til det hele: bryllupper, arbejde og ferie

Skal du snart til bryllup eller en stor fest, men ved ikke hvad du skal have på? Så behøver du ikke at stresse mere, for Stine Goya leverer nemlig kjolen til festen. Det danske brand har en evne til at fortrylle dig med sine eventyrlige farver og skulpturlignende former. Denne sæson har især været præget af kjoler i støvet gul, orange og lyseblå, hvilket har været absolut perfekt til de mange sommerfester.

Det danske brand er verdensmestre i smukke og elegante kjoler, som kan bruges til både hverdag og fest. Et køb af en Stine Goya kjole, vil vi argumentere for, kan anses som en investering, da den bruges om og om igen. Brug kjolen til fest med et par stiletter samt en fin clutct. I hverdagen så style den fine kjole med et par sneakers og en cross-bag for et mere afslappet og urban look.

T-shirts og sko er noget der hitter

Stine Goya har mange signaturlook men et sikkert hit hver eneste sæson er de matchende sæt bestående af bukser og toppe. Sættet er at finde hver eneste år i sæsonens print og farver. Farvepaletten anvendt er meget varierende, men basis er altid støvede og nærmest beskidte farver som blandes med en stærk farve.

Koral er farven som altid er at finde i kollektionen. Den kommer i forskellige toner – lige fra den lidt mere lyserøde og over til den orange. Det er en farve som man aldrig kan blive træt af da der er uendelige nuancer af og så passer den til mange forskellige kvinder og hudtyper.

Farverne præger ligeledes de meget populære støvler og sandaler, hvilket skaber en rød tråd i kollektionen. Dette års musthave er uden tvivl de flotte sneakers fra Stine Goya. Sportskoene har ramt plet i den store sneaker-trend og de sporty tendenser som dominerer modebilledet lige nu. Modehuset har taget markedets tendenser til sig og kombineret dem med sit eget signutur look. Det har resulteret i et par klassiske gummisko i orange, rød og glimmer. Perfekt til en feminin kjole eller et par cool denim jeans.

Stine Goya, keramik, smykker og tasker

Det danske brand har også prøvet kræfter med andre former for design indenfor bolig og accessories med modehuse som Kähler, Adax og John Kørner. Samarbejdet med Kähler resulterede i en ny og innovativ keramikserie med inspiration fra 60’erne. Kombinationen af det klassiske design fra Kähler og Stine Goyas fornemmelse for former og farver har givet helt en unik keramikkollektion og vi elsker hver eneste kreation.

Stine Goya har ligeledes designet accessories med mærket Adax. Kollektionen består af alt fra punge, ipad sleeves, hverdage - og weekendtasker. Alle items er lavet i de bedste materialer, som garanterer et lækkert og holdbar produkt. Alle style er selvfølgelige lavet i de klassiske Stina Goya farver - pastel og koral. Men farver som bordeaux og den altid klassiske sorte er også repræsenteret.

Udover keramik og tasker har Stine Goya i samarbejde med John Kørner også designet et halssmykke. Smykket er lavet i glas og er produceret i flere farver. Smykket blevet et såkaldt statement pience og blev kun produceret i 60 eksemplarer. Smykket blev efterfølgende spottet på de helt store It-girls og skuespillere.

Verdens smukkeste jubilæumsshow

Alle modeinteressere kvinder og mænd klappede lykkeligt i deres små fine hænder, da Stine Goya annoncerede at hun under den københavnske modeuge i sommeren 2017 ville gøre comeback. Brandet har holdt en længere pause fra den danske modeuge, for at fokusere på forretningen. Men i år bestemte Stine Goya at indtage modeugen og leverer et jubilæumsshow i anledning af brandets 10 årige fødselsdag. Brandet har en kæmpe fangruppe i modebloggere, modeskribenter og andre designere, hvilket betød af at alle indenfor mode var til stede under showet. Forventninger var skyhøje grundet hyppen omkring brandet og det længere fravær.

Showet opfyldte alle forventninger grundet den innovative samt klassiske indgang til Stine Goyas genkendelig stil og design. Tre scener med modellerne udgjorde showet hvor publikum kunne bevæge sig rundt mellem. Stilen var poetisk med mange prints i de klassiske pastelfarver. Men dybere toner som brændt orange, en dyb pink, en mørk blå og en smuk violet havde også fundet plads i kollektionen. Hele showet endte med et fotoshoot på kajkanten hvor de fremmødte havde mulighed for at skyde billeder til pressen og sociale medier. Det blev kun mere magisk af det farvede røg i stærke farver som rød og orange som fyldte luften. Denne seance var så smuk at magasiner som Amerikanske Vogue valgte at bringe billeder fra begivenheden.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.