Kategorier

Storm & Marie

Det danske mærke Storm og Marie har taget os alle sammen med storm siden dets etablering i 2010. Brandet er kendt for dets egenskab til at skabe unikke styles som balancerer det feminine og det rå både i forhold til farver og prints men især i valg af materialer og snits. Det var chefdesigner Signe Elisabeth Vedel som i 2010 startede Storm & Marie sammen med sin ægtemand Kim Vedel Hansen. Brandet er opkaldt efter deres tvillinger hvor Storm står for det vilde, energiske og rå og Marie står for det elegante og feminine. Kontrasten findes ligeledes i parret som stadig styrer det danske brand i dag.

Det er netop kontrasterne mellem det feminine og det maskuline som har gjort Storm & Marie til et populært brand herhjemme. Kendetegnet ved kollektionerne, som udkommer fire gange årligt, er deres store kærlighed for vintage fashion og inspiration hentet fra moderne kunst og musik. Tøjet er skabt, så hvert eneste stykke tøj kan bruges separat og styles på mange forskellige måder. Meningen er at man altid skal have mulighed for at skabe sin egen individuelle stil. Det er designet til at kunne give dig følelsen af elegance og et sted hvor maskulinitet og femininitet mødes. Det er dog også altid muligt at mixe og matche de forskellige styles og dermed skabe at sejt outfit.

Efter 4 år på modemarkedet åbnede Storm og Marie deres første fysiske butik.  Det skete den 1 august 2014 på Frederiksberg næmere bestemt på Gammel Kongevej. Butikken agerer som mærkets flagship store og har sidenhen også åbnet butik på Gothersgade i hjertet af København. Storm & Marie har opnået stor succes både på det danske og internationale marked. I Danmark er brandet på få år blevet et veletableret og anerkendt mærke, hvilket afspejles i de to fysiske butikker og de mange webshops som forhandler mærket. Internationalt har brandet ligeledes fundet sig en plads og det bliver spændende at se hvor vidt brandet kan nå. Gå på opdagelse her hos Me & the Met og shop dine favoritter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 23

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 23

Side
pr. side
Faldende orden

Verdensmestre i det minimalistiske look

Fællesnævneren i de fleste kollektioner er det minimalistiske look. Dette look og tankegang bag bruges som inspiration, hvilket især ses i de rene linjer og skarpe silhuetter som går igen. Print bruges også meget i kollektionerne og især statements prints går igen sæson efter sæson. Inspirationen kommer fra et univers som skabes ud fra at miks af cool rebelske udtryk i sammenspil med sarte og skrøbelige udtryk. Kontrasterne finder grobund i alle kollektioner og det er ud fra denne tankegang at alle kollektioner skabes og sælges.

Elena – den perfekte strik

Storm & Marie har fra starten af formået at designe en strik som allerede er blevet et musthave og en såkaldt klassiker. Der er selvfølgelig tale om den cool Elena strik. Trøjen kommer i flere farver og former og er i dag stadig et af brandets mest populære stykker tøj. Strikblusen har været der fra starten af og er i dag et fast inventar hvert eneste sæson. Trøjen er lavet i alle farver, hvor vi især er vilde med tonerne gul, fig, pink, ginger og golde abricot. Efterspørgslen efter det cool stof har gjort at strikken laves i flere forskellige pasformer, hvor det karakteristiske strik altid er en del af tøjet. Trøjen er blevet forhandlet som lang og kortærmet trøje og endda som kjole – alle i de flotte farver. Det er nemt at udpege denne strik til et mushave i enhver kvindes garderobe og det er bare med at få købt en, hvis du ikke allerede har trøjen i hele regnbuens farver. Style T-shirten i strik med et par jeans og et par støvler for et cool men afslappet look. Gå all in og style kjolen i en stærk farve med er par stiletter og en fin clutch og du er klar til enhver fest der kunne komme. Det gode ved Elena strikkene er at det kan bruges til både hverdag og fest. Derfor kan trøjen ses som en investering i sig selv og vi kan kun anbefale dig at skaffe en af de skønne trøjer.

Høj kvalitet og pasform er i højsæde hos Storm & Marie

Hovedkonceptet for det danske brand er et fokus på høj kvalitet og pasform. Storm & Marie tilbyder kollektioner som indeholder det hele; flotte aften kjoler, rå T-shirts, cool bukser, feminine skjorter og lækre striks som alle er et must have i enhver kvindes garderobe. Alt tøj har det tilfælles at de er lavet i top materiale og sidder som en drøm. Det er et krav fra brandet at deres tøj laves i god kvalitet så tøjet ikke bare er flot men også sidder behageligt.

Rene linjer og afdæmpede farver er kendetegnet ved tøjet, som er inspireret af naturens farver, strukturer og elementer. Tøjet henvender sig til en bred aldersgruppe og kan blive brugt både på arbejde eller i sociale sammenhænge, hvor man gerne vil udstråle kreativitet, energi og glæde. Brandet kreerer hver eneste sæson de sejeste og smukkeste print både som er unikke og oftest trendsættende i den pågældende sæson. Vi har både se et print af hunde, prikker, firkanter, blomster, blonder og mange flere. Oftest findes printet i to forskellige farvetoner hvilket bakker op omkring at Storm & Marie er for alle.

Kollektionernes farver kommer fra sæsonens farve

Farvetonerne i de forskellige kollektioner inspireres af sæsonens farver. I efteråret gav det plads til jordfarver og brændte varme farver. Især den brændte orange og burgundy var et hit. Sidste års vinter kollektion indeholdt ligeledes brændt varme farver. Som kontrast blev tøjet produceret i et skarp sølvgrå farvetone som passede godt til sæsonens naturfarver. SS kollektionen viste tøj i  stærke og klare farver som gul, blå og pink. Tøjet skriger sommer, glæde og ferie og vi vil bare gerne have alt i kollektionen til at hænge i vores skab. Her hos webshoppen Me & the Met er vi helt vildt med det danske brand og deres minimalistiske karakteristiske stilart. Shop alle dine nye Storm & Marie favoritter her hos.

Se også de lækre varer fra Ganni her

Copyright © Me & the met. All rights reserved.