Kategorier

Storm & Marie

Storm & Marie

Det danske mærke Storm og Marie har taget os alle sammen med storm siden dets etablering i 2010. Brandet er kendt for dets egenskab til at skabe unikke styles som balancerer det feminine og det rå både i forhold til farver og prints men især i valg af materialer og snits. Det var chefdesigner Signe Elisabeth Vedel som i 2010 startede Storm & Marie sammen med sin ægtemand Kim Vedel Hansen. Brandet er opkaldt efter deres tvillinger hvor Storm står for det vilde, energiske og rå og Marie står for det elegante og feminine. Kontrasten findes ligeledes i parret som stadig styrer det danske brand i dag.

Det er netop kontrasterne mellem det feminine og det maskuline som har gjort Storm & Marie til et populært brand herhjemme. Kendetegnet ved kollektionerne, som udkommer fire gange årligt, er deres store kærlighed for vintage fashion og inspiration hentet fra moderne kunst og musik. Tøjet er skabt, så hvert eneste stykke tøj kan bruges separat og styles på mange forskellige måder. Meningen er at man altid skal have mulighed for at skabe sin egen individuelle stil. Det er designet til at kunne give dig følelsen af elegance og et sted hvor maskulinitet og femininitet mødes. Det er dog også altid muligt at mixe og matche de forskellige styles og dermed skabe at sejt outfit.

Efter 4 år på modemarkedet åbnede Storm og Marie deres første fysiske butik.  Det skete den 1 august 2014 på Frederiksberg næmere bestemt på Gammel Kongevej. Butikken agerer som mærkets flagship store og har sidenhen også åbnet butik på Gothersgade i hjertet af København. Storm & Marie har opnået stor succes både på det danske og internationale marked. I Danmark er brandet på få år blevet et veletableret og anerkendt mærke, hvilket afspejles i de to fysiske butikker og de mange webshops som forhandler mærket. Internationalt har brandet ligeledes fundet sig en plads og det bliver spændende at se hvor vidt brandet kan nå. Gå på opdagelse her hos Me & the Met og shop dine favoritter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.