gratis levering samme dag i københavn

Storm & Marie

Det danske mærke Storm og Marie har taget os alle sammen med storm siden dets etablering i 2010. Brandet er kendt for dets egenskab til at skabe unikke styles som balancerer det feminine versus det rå både i forhold til farver og prints men især i valg af materialer og snits.

Det var chefdesigner Signe Elisabeth Vedel som i 2010 startede Storm & Marie sammen med sin ægtemand Kim Vedel Hansen. Brandet er opkaldt efter deres tvillinger hvor Storm står for det vilde, energiske og rå og Marie står for det elegante og feminine.

Fællesnævneren i de fleste kollektioner er det minimalistiske look. Dette look og tankegang bruges som inspiration hvilket især ses i de rene linjer og skarpe silhuetter som går igen i de fleste styles. Print bruges også meget i kollektionerne og især statements prints går igen sæson efter sæson.

Hovedkonceptet for det danske brand er fokusset på høj kvalitet og pasform. Storm & Marie tilbyder kollektioner som indeholder det hele; flotte aften kjoler, rå T-shirts, cool bukser og lækre striks som alle er et must have i enhver kvindes garderobe. Gå på opdagelse her hos Me & the Met og find dine favoritter.

34 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

34 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Kendetegnet ved kollektionerne, som udkommer fire gange årligt er deres store kærlighed for vintage fashion og inspiration fra moderne kunst og musik. Tøjet er skabt, så hvert stykke tøj kan bruges separat og kan styles på mange forskellige måder, så man på den måde altid har mulighed for at skabe sin egen individuelle stil. Det er designet til at kunne give dig følelsen af elegance og et sted hvor maskulinitet og femininitet mødes.

Rene linjer og afdæmpede farver er kendetegnet ved tøjet, som er inspireret af naturens farver, strukturer og elementer. Tøjet henvender sig til en bred aldersgruppe og kan blive brugt både på arbejde eller i sociale sammenhænge, hvor man gerne vil udstråle kreativitet, energi og glæde. 

Efter 4 år på modemarkedet åbnede Storm og Marie deres første butik d. 1 august 2014 på Frederiksberg. Mærket har opnået stor succes både på det danske og internationale marked.