MIDSEASON SALE IS ON | Gratis levering på ordrer over 400 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Tiger of sweden

Tiger of Sweden blev startet i 1903 i en lille by på den svenske vestkyst. Siden da har brandet skabt et stærk og elsket brand med en stor loyal og bred kundeskare. Brandet har i over 114 år baseret hver eneste stykke tøj på skarp skræddersyet tøj, som sidder perfekt. Traditionen tro er den perfekte pasform stadig en af grundstenene i det efterhånden store modehus. I starten producere det svenske brand kun kollektioner til mænd, men har sidenhen fået udviklet kollektionerne til både at indeholde kvindetøj, sko og accessories. Disse kollektioner går under navnet Tiger Women.

Kombinationen af silhuetter, rene snit, materiale, detaljer og en flabet attitude giver brandets deres unikke position. Brandet er elsket af både mænd og kvinder og anses i dag som værende førende inde for jakkesæt og skræddersyet tøj i detailbranchen. Stilarten er skandinavisk minimalisme med et moderne tvist. Innovation er altid i højsæde og er et af brandets stærkeste forcer. Tiger of Sweden appellerer til det urbane og spændende for både mænd og kvinder. De rene linjer er ligeledes en del af stilarten og det gælder for både herre og dame kollektionerne. Kombinationen af det minimalistiske, de rene linjer og det moderne tvist giver det svenske brand en position blandt de stærkeste brands i Norden og det kan spørges om det ikke også er derfor, at mærket har eksisteret i over 100 år.

I dag forhandles brandet over hele Norden og af de største forhandlere i Danmark. Brandet har også egne butikker i byer som København og Århus samt andre store byer. Vi har altid været og stadig er vilde med det svenske brand og de smukke kollektioner der designes. Du kan finde dine yndlings styles fra Tiger of Sweden lige her hos os.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Accessories til enhver smag. Hvad enten det er tasker, briller eller sko

Tiger of Sweden producerer hver eneste sæson en tilhørende accessories kollektion til både herre og kvinde. Kendetegnene for alle accessories er altid flot design og premium kvalitet. Sko udgør altid en stor del af tilbehøret og her kan der både shoppes støvler, stiletter, vintersko og sneakers. Tasker laves oftest i lækker og blødt læder hvor kvaliteten er helt i top. Materialet læder bruges især når der designes håndtasker, computertaske, bælter og punge. Alle lædervarer designes i forholdsvis enkle designs med et lille tvist af noget moderne. Tvistet kan eksempelvis ses i de fine spænder og farver. Til vinteren kan du få tørklæder i det blødeste strik og varme læderhandsker så du kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Match med en fin hat eller hue for et gennemført vinter outfit. Tiger of Sweden har også deres helt egen brillekollektion med et urban inspireret brillestel. Brandets briller er utrolig populære, da de netop formår at tage samme designtradition med sig fra tøjet og viderefører det til deres briller. Det giver klassiske men samtidigt trendy og moderne brillestel, som passer perfekt til den moderne kvinde.

På udkig efter de perfekte jeans?

Så er du kommet til det rigtige sted! Tiger of Sweden designer en hel kollektion af bukser kun til kvinder, som går under navnet Tiger Jeans. Her findes der bukser i alle former, farver og materialer. Så chancen for at finde lige det par drømme bukser, som passer dig er nærmest garanteret. Bukserne laves i mange pasformer og du kan finde alt fra skinny jeans til løse boyfriend bukser til højtaljede samt lavtaljede bukser. Tiger Jeans henvender sig til kvinder som søger individualitet, samt muligheden for at udtrykke sig selv og sin personlige stil gennem sit look. Kunden er fan af den rene skandinaviske mode og er villige til at betale for kvalitet og det perfekt fit. Selv beskriver Tiger of Sweden kunden som cool, stolt og sexet. De populære jeans designes i flere denim nuancer og spænder fra helt lyseblå til mørkeblå og sort denim. Flotte farver som kaki, hvid og rød præger også farvepaletten i kollektionerne og giver en cool kontrast til de klassiske jeans.

Verdensmester i jakkesæts

Tiger of Sweden er kendt for deres flotter designs og perfekt skræddersyet silhuetter. Dette afspejles især i deres jakkesæts og jakker for både herre og kvinder. For herre er et Tiger of Sweden jakkesæt næsten et musthave i garderoben og vi vil mene at det samme gælder for kvinder. En kvinde i et jakkesæt er ikke bare elegant og klassisk, men også utrolig sexet. Derudover er det et look som vil være for evigt moderne, da et jakkesæt kan komme i alle former, farver og prints. Hvis du ikke er til dette look hver eneste dag, kan du altid mixe og matche sættet, så du bruger habitjakken med en lang nederdel og bukserne med en blød strik. Tiger of Sweden går meget op i hvem de bruger som leverandører for at sikre top kvalitet. Derfor samarbejder de kun med leverandører som kan levere det bedste materiale til deres produktion af tøj. Det giver brandet mulighed for at skabe lækre og gode ting i top kvalitet. Kombinationen med materialet, det rene snit og den perfekte pasform giver det unikke og elskede Tiger of Sweden fit. Uanset om det er jeans, bukser eller jakkesæt.

Tiger of Swedens visioner for brandet

Det svenske brands ambition er at få endnu bedre fat i de skandinaviske markeder samt udbrede brandet mere internationalt. Ved at internationalisere brandet endnu mere håber IC Group, som står bag brandet, at udvide deres kundebase endnu mere. Som vi ved er resten af verden fascineret og vild med de skandinaviske brands og blanding mellem det minimalistisk og urbane look. Derfor synes det realistisk at Tiger of Sweden med deres traditioner kan bliver en stor spiller på verdensplan. Vi glæder os i hvert fald til at se hvad brandet finder på de næste par år samt hvilke smukke kollektioner, de vil skabe til os nordiske kvinder.