Kategorier

Tiger of sweden

Tiger of Sweden blev startet i 1903 i en lille by på den svenske vestkyst. Siden da har brandet skabt et stærk og elsket brand med en stor loyal og bred kundeskare. Brandet har i over 114 år baseret hver eneste stykke tøj på skarp skræddersyet tøj, som sidder perfekt. Traditionen tro er den perfekte pasform stadig en af grundstenene i det efterhånden store modehus. I starten producere det svenske brand kun kollektioner til mænd, men har sidenhen fået udviklet kollektionerne til både at indeholde kvindetøj, sko og accessories. Disse kollektioner går under navnet Tiger Women.

Kombinationen af silhuetter, rene snit, materiale, detaljer og en flabet attitude giver brandets deres unikke position. Brandet er elsket af både mænd og kvinder og anses i dag som værende førende inde for jakkesæt og skræddersyet tøj i detailbranchen. Stilarten er skandinavisk minimalisme med et moderne tvist. Innovation er altid i højsæde og er et af brandets stærkeste forcer. Tiger of Sweden appellerer til det urbane og spændende for både mænd og kvinder. De rene linjer er ligeledes en del af stilarten og det gælder for både herre og dame kollektionerne. Kombinationen af det minimalistiske, de rene linjer og det moderne tvist giver det svenske brand en position blandt de stærkeste brands i Norden og det kan spørges om det ikke også er derfor, at mærket har eksisteret i over 100 år.

I dag forhandles brandet over hele Norden og af de største forhandlere i Danmark. Brandet har også egne butikker i byer som København og Århus samt andre store byer. Vi har altid været og stadig er vilde med det svenske brand og de smukke kollektioner der designes. Du kan finde dine yndlings styles fra Tiger of Sweden lige her hos os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.