Kategorier

Toga Pulla

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye prisbelønnede mærke Toga Pulla, som med sine nyfortolkninger af den klassiske cowboy boot har vist sig at være fuldstændig uundgåelig i modebranchen.

Bag mærket finder man den japanske grundlægger Yasoku Furuta, som er kendt for en af sæsonens mest eftertragtede varer online. Hun er en awardvindende designer og stylist, som forstår at kombinere det moderne japanske design og de vestlige inspirerende detaljer.

Hun startede sit første brand Toga tilbage i 1997, efter sin design uddannelse i Paris og sin karriere som kostume desginer.  Mærket Toga bragte hurtigt meget succes med sig og førte til stor omtale blandt kunder, journalister og i modeverdenen.  Designet blev kendt for sit mix mellem vintage look, japansk street fashion og couture, samtidig med at designeren lægger enormt stor vægt på kvaliteten af hendes designs og ikke mindst i hendes brug af forskellige materialer og tekstiler. Alle disse faktorer førte i sidste ende til stor kommerciel succes og hun har til dags 30 butikker verden over.

Hendes hurtig voksende brand gav hende mulighed for at videreudvikle sine ideer og talent, og i sidste ende til at designe en helt egen skobrand Toga Pulla, som hun lancerede i 2013. Søster mærket slog for alvor igennem i modebranchen og blev verdens kendt med hendes nyfortolkning af de klassiske cowboy støvler, i det hun formår at blande vintage og western-inspirerende elementer til et klassisk cool look. Dette look bliver præsenteret i form af læder, spænder, frynser og feminin æstetik. Brandet og hendes unikke design er både elegant, urban og avant-garde, og designeren fremhæver også her hendes kærlighed til lækre materialer og god kvalitet. Vi mener det er en støvle alle kvinder burde have i garderoben og vi er ikke i tvivl om det nemt kan blive til en favoritsko!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.