Kategorier

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er som brand et globalt beklædnings- og detailfirma med amerikanske rødder, grundlagt i 1985. Det er i dag et af verdens førende modehuse udviklet af designeren ved samme navn, Tommy Hilfiger, født i 1951. Han modtog som 44 årig prisen som årets Mr. Fashion Designer skænket af Rådet for Fashion Designers of America, dette 10 år efter etableringen af sit New York baserede brand.

Tommy Hilfiger bliver i dag distribueret i mere end 1.800 uafhængige retailbutikker på globalt plan, og med sin stærke forbrugergenkendelse har Tommy Hilfiger spredt sig i over 100 lande fordelt over blandt andet hele Nordamerika, Latinamerika, Asien og Europa. Helt tilbage fra grundlæggelsen til den dag i dag forbliver Tommy Hilfiger selv som virksomhedens ledende designer og varetager ledelsen af brandets forskellige teams af designere. Han står selv i spidsen for hele den kreative proces bag de forskellige kollektioner. Tommy Hilfiger er blandt mange kendt for sine poloer der bærer præg af en stærk genkendelighed grundet deres velkendte logo på venstre side, men modehuset fremstiller alt fra hverdagens items i form af basic t-shirts, jeans og jakker til skræddersyede jakkesæt, sko, accessories og parfumer.

Brandet er blandt andet kendt for sloganet ”klassikere med et twist” og dette er i høj grad noget der synligt fremgår i de styles de leverer, der alle bærer præg af et øje for det afslappede look med et luksuriøst design samt et fokus på god kvalitet. Tommy Hilfiger formår både at holde fast i det traditionelle modeklassikere som denim jakker, cowboy jeans og den klassiske polo t-shirt med det klassiske logo men er heller ikke bange for at kaste sig ud i ekstravagante designs. Dette har han gjort i form af rockkoncerter i London, et racertrack inspireret modeshow i Milano og Tommy Icons i Shanghai 2018 hvor holdet bag Tommy Hilfiger redesignede deres bedst kendte klassikere, med et nyt og moderne twist.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.