Kategorier

Tomorrow

Tomorrow

Tomorrow Denim, der blev lanceret i København i 2018, er verdens første denimmærke, der er certificeret af både det nordiske svanemærke og EU-miljømærket, den højest mulige ære inden for bæredygtighed.

Tomorrow tilbyder perfekt fitted jeans i alverdens farver og faconer, så du kan få præcis den style du ønsker uden at gå på kompromis med god stil og en bæredygtig tankegang. Med funktionalitet og kvalitet i tankerne fokuserer Tomorrow på at designe jeans, som passer kvinders kroppe til perfektion samtidig med at de er behagelige at have på.

Man kan med god samvittighed købe sig fattig i Tomorrow Jeans, hvis formål er at bekæmpe klimaforandringerne. Dette er gjort ved at rekonstruerer hele designprocessen, så de løser de problemstillinger gennem bæredygtighed. Dette er helt unikt og ikke noget man før har set i modebranchen. Modeverdenen er stadig under hård kritik for deres produktionsmetoder, som er utrolig skadelige for miljøet og som i høj grad bidrager til de stigende af drivhusgasser i atmosfæren. Derudover har modeverdenen ofte været omtalt i forbindelse med de lave sociale standarder blandt ansatte i industrien, såsom mindsteløn- og arbejdsforhold. Tomorrow Jeans er meget opmærksomme på modeverdenens påvirkning af miljøet, samt udfordringerne der er forbundet med udnyttelse af menneskelige ressourcer. Deres formål er at bidrage til positive ændringer i modeverdenen, ved at sætte strenge kriterier for udvikling af produkterne samt produkternes livscyklus. Dette gøres blandt andet ved at anvende råmaterialer i produktion samt genbruge materialer og benytte sig af restmateriale i produktionen. Brandet beviser at der kan skabes smukke og trendy jeans, der går hånd i hånd med at takle de sociale og miljømæssige problemer, der præger hele tekstilindustrien. Alle produkter der tilbydes i kollektionen er nøje udvalgte i forhold til pasform og stil, og som altid den bæredygtige agenda i tankerne.

Æstetikken er inspireret af skandinavisk minimalisme og det interessante spil mellem feminin og maskulin. Hvert eneste stykke tøj er nøje udvalgt i forhold til design og pasform, hvilket altid skubber den bæredygtige dagsorden fremad. Tomorrow har et stort udvalg af jeans, så du kan få præcis den style, som passer dig bedst. Brandet er med til at skubbe tendenserne med nyfortolkninger af jeans, som både trækker på tidligere tendenser og nye modetrends. Du kan også altid få et par bukser i præcis den farve som du ønsker. De mest poplære er de klassiske denim farvede bukser, som kommer i alle nuancer samt sorte og hvide styles. Uanset hvad er du altid sikker på, at få et par bukser, som sidder godt og er behagelige at have på.

Shop Tomorrow hos Me & the Met

Copyright © Me & the met. All rights reserved.