Kategorier

Vanessa Bruno

Vanessa Bruno

I 1996, i en alder af blot 24 år, etablerede den dansk fødte, men parisisk opvokset, model, skuespillerinde og sanger Vanessa Bruno et mærke i eget navn, da hun havde en lyst til at kreere smukt og boho-chikt tøj til kvinder. Hun trak på hendes egen mode baggrund som model, og etablerede et brand, som hurtigt blev blandt favoritterne hos chikke franske kvinder, der ønskede feminine og parisisk inspirerede styles.

I dag beskriver Vanessa Bruno hendes design som “easy clothes for difficult girls”, hvormed der menes, at ”Vanessa Bruno-pigen” er en pige, som ved hvad hun vil have og kender til mode, men samtidig også gerne vil bevare en vis personlig integritet og ikke følge alle modetrends slavisk.

Denne beskrivelse stemmer også godt overens med mærkets æstetik, idet Vanessa Bruno designer enkle, feminine og velsyede produkter, produceret i god kvalitet og i en neutral farvepallet bestående af hvid, sort, grå, beige og blå og med et lejlighedsvist pop af farve i eksempelvis gul eller koral.

Hendes smukke kjoler, nederdele, bukser, shorts, toppe, jakker og tasker har længe være favoritter blandt berømtheder som Vanessa Paradis, Kate Bosworth og Charlotte Gainsbourg, og nu har du også mulighed for at forelske dig i Vanessa Bruno’s chikke og tidsløse designs, idet Me & the Met tilbyder kunderne dette smukke brand! - Køb Vanessa Bruno online hos Me & the Met - Levering inden for en time i København!

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.