Kategorier

Ver De Terre

Det lyder klart som et brand med franske aner, når man siger VER de TERRE, men det populære overtøjsbrand er faktisk et danskbaseret brand, der har eksisteret siden 1993. Det franske ord VER de TERRE betyder ”regnorm” på dansk og det må siges at passe meget godt til brandets DNA – at designe kvalitets overtøj til børn. Designer og grundlægger af brandet, Karin Brandt, var dengang i 1993, da hun etablerede brandet, småbørnsmor og freelance designer. Hun synes det kunne være et sjovt projekt at designe flyverdragter til sine egne børn og det var sådan det hele startede. Først ville møderne i vuggestuen også gerne købe en magen til den Karin havde designet til sine egne børn, så ville deres veninder også gerne have fingrene i de lækre dragter og hurtigt spredte det sig som ringe i vandet og der gik ikke længe før flere af de dengang førende børnetøjsbutikker tog fat på Karin, fordi de gerne ville købe et stort lager af den polulære dragt. Siden dengang er det gået stærkt, der er løbende blevet suppleret til sortimentet, så man i dag kan få meget mere end blot en flyverdragt. Du kan købe både fleecejakker og -dragter, regntøj, dunjakker, termotøj, accessories som f.eks. vanter og huer og meget mere hos Ver de Terre. Dog har brandet holdt fast i sin identitet, som det har haft helt fra begyndelsen – det fokuserer nemlig på overtøj i samtlige VER de TERRE kollektionerne.  Men selvom sortiment og kollektioner har ændret sig over tid, så er der én ting, der er forblivet uændret og det er fokuset på at designe og producere høj-kvalitets outerwear tøj til børn. Og det er denne opskrift, der har gjort, at VER de TERRE idag kan bryste sig af at være blevet en stor og international virksomhed.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Ver de Terre regntøj, dunjakker og flyverdragter

Selvom Ver de Terre kun fokuserer på overtøj, så er det stadig en stor kollektion, som du har mulighed for at vælge ud fra. Børn har stort behov for meget forskelligt overtøj afhængig af vind og vejr og her dækker VER de TERRE alle behov. Som nævnt startede VER de TERRE med at designe flyverdragter – en nødvendighed for ethvert barn i de kolde måneder. Og man kan stadig i dag købe flyverdragter i mange forskellige farver – de klassiske farver som f.eks. navy blå, grøn, brun og anthracite, som er de populære farver til drenge eller lyserød og rød til pigerne. Et andet super populært produkt fra VER de TERRE er deres regntøj, som kommer i to dele. I de helt små størrelser som overtræksbuks. Og igen kan det fås i hele VER de TERRE farvepaletten. Fleece er også et centralt og populært materiale i kollektionen. Kørerdragten er fantastisk til de små enten  til køreturen i bilen eller de tidlige efterårsdage eller til foråret til en lur i barnevognen. Fleecen fås også som jakke til de større børn – helt genial til de kolde sommeraftener eller som en overgangsjakke før det er tid til termotøj. Og så kommer de i skønne douce farver, som f.eks. baby blå, lyserød og creme.

En ny ting i sortimentet er voksiposen i en VER de TERRE version. Især i de nordiske lande er det næsten umuligt at undvære en voksipose til de små, når de skal sove ude i det kolde vintervejr. Med VER de TERRE versionen går man ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design til sin baby. Voksiposen er i dun og med en lækker pelskant rundt om hovedet. Pelsen er fra Saga Furs, så der kan næsten ikke være tale om større luksus og garanti for, at dit barn kan holdes dejligt varm i enten barnevogn eller klapvogn hele året rundt.

Kvaliteten er på plads

I samtlige af VER de TERRE produkterne er der garanteret den højeste kvalitet, da det bedste kun er godt nok til de små. Produkterne har både høj åndbarhed og vandtæthed. Vandtæthed på f.eks. flyverdragter er typisk 8-10.000 mm (ISO-0811) og åndbarheden 8-10.000 gr (JIS L-1099 B-1). Det betyder, at du ikke skla bekymre dig om, at dit barn bliver hverken våd eller kold, når han eller hun leger vildt i den våde sne. Løbende bliver kvaliteterne forbredet ift. den teknologiske udvikling, så du er sikret at  produkterne til enhver tid er i toppen af branchestandarderne. Og samtidig med at kvaliteten er høj på de helt elementære ting, så er de også fantastiske at have på, da de er lette, som gør det nemt at lege aktivt ude – også selvom om det er vinter.

VER de TERRE til både baby og barn

Selvom du kan få enkelte styles til voksne også koncenterer VER de TERRE sig primært om børn. Og når vi skriver børn så kan der skelnes mellem både baby og barn. Styles er justeret og designet gennemtænkt efter behovene i hvert alderstrin. Køredragter, fleecetæpper og voksiposer er tilføjet til ”baby” kategorien dvs. fra 1 måneder og op til 24 måneder, hvor højkvalitets dunjakker og fleece er at finde blandt styles til børn – dvs. fra 1 år og op. For både baby og barn er der naturligvis lækre flyverdragter og jakker.

Flyverfragt med pels

Flere af VER de TERREs produkter er ekstra kendt for at have ægte pels på. Særlig flyverdragterne og den nye voksipose er blandt disse produkter. Det er særligt de pordukter, der emmer af luksus. Pelskanten er resultatet af et samarbejde mellem VER de TERRE og Saga Furs. Saga Furs er en et danskbaseret minkauktionshus, som sælger noget af det fineste kvalitetespels i Europa. Så det virkede helt oplagt at indgå dette samarbejde, fordi begge virksomheder er kendt for høj kvalitet indenfor hvert deres område. 

Jubilæum

VER de TERRE har siden sin begyndelse været igennem en fantastiske rejse. Fra hjemmedesign til egne børn, til international leverandør og pelssamarbejde og fantastisk at man nu igennem generationer har haft samme flyverdragt, regntøj eller lignende fra brandet. I 2018 kunne VER de TERRE fejre 25 års jubilæum. Jubilæet blev fejret med en ”special edtion” kollektion, der blandt andet indebar produktet, hvor det hele startede -flyverdragten – i en skøn gul jubilæumsfarve. En fantastisk farve som går både til de søde og seje piger og drenge. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.