Kategorier

Wood Wood

Wood Wood

Wood Wood er et mode- og livsstilsbrand, som er udsprunget af en subkultur hvori graffiti og gadebilledet fyldte meget. Konceptet Wood Wood startede i 2002, hvor de tre stiftere Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian SS Jensen solgte T-shirts med tryk af eget design. De tre venner startede deres forretning fra et kælderlokale, hvor både design og produktion foregik. Siden da er det gået hurtigt og mærket har nu butikker i København, Århus og Berlin.

Wood Wood´s stiftere kommer fra en baggrund hvor subkulturer og graffiti spillede en stor rolle i hverdagen, hvilket sammen gav dem inspirationen til at starte mærket. Mærkets design er inspireret af high fashion i kombination med streetwear og undergrund, hvilket er præget af en ungdomskultur hvor musikken altid har spillet en stor rolle. Wood Wood´s kollektioner er bygget op omkring ikoniske silhuetter, og deres designs har til formål at skabe en perfekt balance mellem mode og funktionalitet.  Mærket er til den trendy kvinde som ønsker unikke og funktionelle items til garderoben. Ambitionen om at rette fokus udenfor det typiske modebillede har betydet meget for stiferne, og har også sat sit præg på mærket gennem årene. Derudover har mærket fokus på materialer i høj kvalitet og komfort i alle designs og kollektioner.

Som et subkulturelt livsstilsbrand ser Wood Wood ud over modetendenser og fokuserer i stedet for på at kombinere en sporty stil med muligheden for at bevæge sig op og ned af modespektrummet. Det giver unikke kollektioner hver eneste sæson. Dog er man samtidig aldrig i tvivl om, hvorvidt det er en Wood Wood style eller ej, da de har formået at skabe en ikonisk stilart. Vi er her hos Me & the Met ret vilde med den cool kombination af street - og high fashion. Find seje, cool og smukke styles fra Wood Wood her hos os. 

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.