gratis levering samme dag i københavn

Wood Wood

Wood Wood er et mode og livsstils brand som er udsprunget af en subkultur hvori graffiti og gadebilledet fyldte meget. Konceptet Wood Wood startede i 2002 hvor de tre stiftere Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian SS Jensen solgte t-shirts med tryk af eget design fra et kælderlokale. Siden da er mærket vokset med fuld fart, og har nu butikker i både København, Århus og Berlin.  

I Wood Wood´s kollektioner finder du alt fra kjoler til printede sæt til bomber jakker og kasketter. Særligt har mærket en minimalistisk og sporty stil, med rene snit i flotte mønstre og ofte med det karakteristiske logo.

Wood Wood´s stiftere kommer fra en baggrund hvor subkulturer og graffiti spillede en stor rolle i hverdagen, hvilket sammen gav dem inspirationen til at starte mærket. Mærket er til den trendy kvinde som ønsker unikke og funktionelle items til garderoben.

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Mærkets design er inspireret af high fashion i kombination med streetwear, hvilket er præget af en ungdomskultur hvor musikken spiller en stor rolle. Wood Wood´s kollektioner er bygget op omkring ikoniske silhuetter, og deres designs har til formål at skabe en perfekt balance mellem mode og funktionalitet . Ambitionen om at rette fokus udenfor det typiske modebillede har for stifterne betydet meget, og har også sat sit præg på mærket gennem årene. Til yderligere forståelsen af mærkets designs og kollektioner kan tilføjes en høj kvalitet af materialer og et fokus på komfort.

Selv beskriver mærkets skabere Wood Wood som værende meget mere end blot et mærke, med fokus på Wood Wood som en livsstil og en attitude. Wood Wood attituden kan beskrives som en kombination af noget raffinerede med urbane rødder, hvilket afspejles i deres base på Nørrebro.

Men det er ikke kun blandt forbruger at mærket er populært. Af samarbejdspartnere kan Wood Wood nævne mærker og kunstnere som Barbour, Eastpack, Nike, Peter Sutherland, Elmgreen & Dragset, So-Me etc. Netop samarbejdet var noget der kickstartede det for Wood Wood da de første gang samarbejdede med Adidas om designet af et par sko, hvilket skabte et globalt fokus på mærket.