Kategorier

Børn

Blandt de nyere modedrenge i klassen indenfor kategorien ’børnetøj’, kan du byde varmt velkommen til Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensens topmoderne og klædelige modebrand Wood Wood, der nu også designer kollektioner til børn og teenagere. Det københavnske mode- og livsstilsbrand åbnede for første gang dørene op for gummisko, hoodies og caps i 2002, hvor de inviterede indenfor til herre- og dametøj i en verden fuld af attitude, urbanitet og stor passion for kvalitet. Nu siden hen også til børnetøj med samme æstetik.

Det hele startede med designet bag den essentielle T-shirt, som både Karl og Oskar regnede med ville sælge hurtigere, hvis de trykte noget på den. De skabte, de solgte og brandet blev starten på en børnelinje med succes.

Hele vejen rundt er Wood Wood’s DNA; Attitude, kreativitet og kvalitet. Kvalitet ses både i materialet og i konceptet. Attituden ses i inspirationen, hvor musik, kunst, skateboarding og graffiti spiller en stor rolle i at forme mærket. Som kunstner er man nødt til at udfordre sig selv, ellers vil ens navn blive glemt. Sådan arbejder københavner-brandet også med sine kreative kollektioner. På et tidspunkt var en af herrekollektionerne inspireret af firserfilm, som fokuserer på den svære overgang fra at være teenager til at blive voksen, som udformede sig i en blanding af turtleneck-T-shirts, varsity-jakker og skræddersyede bukser og blazere, som kan danne et casual elegant look. Efterfølgende præsentererede brandet også en mindre gadeinspireret kollektion, som bød på klassiske modeelementer i grå, sorte og blå nuancer. Begge inspirationskilder ses som gengangere i flere børnekollektioner

<< Tilbage til Wood Wood

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Streetwear fra København 

I 2003, kun et år inde i Wood Woods historie, pakkede Karl-Oskar og Brian en taske med t-shirts og fløj til New York. På det tidspunkt blomstrede en ny scene derovre med mange autodidakte kunstnere, skatere og musikere. Drengene gik ind i de butikker, de syntes godt om, og fik solgt en hel del. Fascinationen havde ingen ende, og drengene blev så inspireret af de folk, de mødte, og de butikker, de så, at de på vej hjem til Danmark besluttede at lave sådan en butik i København.

Kreativitet, attitude og kvalitet er nøgleordene bag Karl-Oskar og Brian Jensens syn på moderne streetwear og design. Med Wood Wood får man de fedeste styles serveret direkte fra Danmarks hovedstad, hvor tiden hotteste elementer mikses med international inspiration. Wood Woods børnetøj er nyfortolkninger af klassiske Wood Wood designs, fremstillet i trendy farver og altid med det velkendte logo. Børnelinjen er enkel i design og udtryk, hvilket passer ind i enhver barnegarderobe. Selvom de lækre T-shirt, sweatshirts og poloer passer sammen med det meste, betyder det ikke at det er kedeligt. Rød, gul og grøn-stribet kan pifte ethvert outfit op, og det er netop det som Wood Wood kan. Børn elsker jo farver, så vær ikke bange for at mikse på kryds og tværs, for alle farver og sammensætninger er nøje udvalgt. 

Wood Wood er også meget mere end et brand. Det er tøj med rødder i den kreative branche hvor graffiti og socialt samvær er en del af varemærket. Wood Wood handler om stil og attitude og det at kombinere elementer fra undergrunden med high-end fashion. 

Børnetøj med attitude

Wood Woods kollektioner hos både mænd, kvinder og børn er bygget op om ikoniske silhuetter med et sportsligt udtryk som sammen skaber den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Det er nemlig dét som gør det danske mærke unikt. Det er tøj med et afslappet udgangspunkt, men som også kan dresses op til mere formelle anledninger. Skal man til fest eller blot slappe af i sin  fritid, er man med dette populære mærke på kroppen bare mig selv på en sej og inspirerende måde.

Ved konstant at låne inspiration fra undergrundsbanen og blande det med high-end fashion betyder, at mærket udvikler hver kollektioner med referencer til sporten, ungdomskulturen og musikken. Fascinationen af skandinavisk design har hjulpet Wood Wood med at skille sig ud. Sneakers, sweatshirts og hoodies, faktisk alt der er cool fra alverdens street-kultur, har altså på blot få år bragt det hippe modebrand fra kælderforretning til millionomsætning. Hemmeligheden bag ligger i snittene, farvevalget og sammensætningen af materialer, som tydeligt kommer til udtryk i børnetøet.

Kvalitet til teenagere og børn

Hos Me & The Met er vi stolte af at repræsenterer det danske kvalitetsmærke, som gang på gang laver produkter, der er i særklasse. Alle uundværlige items er naturligvis tilgængelige hos Wood Wood, der i form af hoodies, jeans, sweatshirts, T-shirts, rullekravebluser, caps og mere, danner grundlag for garderoben.

Wood Woods børnelinje byder ikke kun på smart børnetøj, men også i høj grad på komfortable items i god kvalitet. Alle produkter er fremstillet i 100% økologisk bomuld som er GOTS certificeret. Dette er grund til tøjets bløde, lækre og åndbare egenskaber. Naturligvis er tøjet også fri for fluorerede stoffer og der er tænkt på miljøet i forhold til produktionen. Man er altså ikke i tvivl om at der fra Wood Woods side er tænkt over slutbrugeren af produkterne, som man med andre ord kan sige, hvilke designs, farver og materialer dit barn ville foretrække.

Det danske streetwear-brand har linjer til både damer, herre og børn. Hvert år bliver basislinjen piftet op og kombineret med årets seneste tendenser. Der vil altså altid være en grund til at købe det nyeste nye fra Wood Wood. Double A er navnet på den bæredygtige kollektion, hvor alle produkter er produceret i Europa, og materialet er testet for skadelige kemikalier. F.eks. består de lækre og bløde jersey- og fleeceprodukter af 100% økologisk bomuld. Tøj fra Wood Wood skiller sig ud, men som samtidig danner grundlaget for ethvert klædeskab. Stil og attitude er vejen frem til det perfekte look.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.