Kategorier

Børn

Blandt de nyere modedrenge i klassen indenfor kategorien ’børnetøj’, kan du byde varmt velkommen til Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensens topmoderne og klædelige modebrand Wood Wood, der nu også designer kollektioner til børn og teenagere. Det københavnske mode- og livsstilsbrand åbnede for første gang dørene op for gummisko, hoodies og caps i 2002, hvor de inviterede indenfor til herre- og dametøj i en verden fuld af attitude, urbanitet og stor passion for kvalitet. Nu siden hen også til børnetøj med samme æstetik.

Det hele startede med designet bag den essentielle T-shirt, som både Karl og Oskar regnede med ville sælge hurtigere, hvis de trykte noget på den. De skabte, de solgte og brandet blev starten på en børnelinje med succes.

Hele vejen rundt er Wood Wood’s DNA; Attitude, kreativitet og kvalitet. Kvalitet ses både i materialet og i konceptet. Attituden ses i inspirationen, hvor musik, kunst, skateboarding og graffiti spiller en stor rolle i at forme mærket. Som kunstner er man nødt til at udfordre sig selv, ellers vil ens navn blive glemt. Sådan arbejder københavner-brandet også med sine kreative kollektioner. På et tidspunkt var en af herrekollektionerne inspireret af firserfilm, som fokuserer på den svære overgang fra at være teenager til at blive voksen, som udformede sig i en blanding af turtleneck-T-shirts, varsity-jakker og skræddersyede bukser og blazere, som kan danne et casual elegant look. Efterfølgende præsentererede brandet også en mindre gadeinspireret kollektion, som bød på klassiske modeelementer i grå, sorte og blå nuancer. Begge inspirationskilder ses som gengangere i flere børnekollektioner

<< Tilbage til Wood Wood

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.