Kategorier

Kvinder

Hos Me & The Met er vi stolte af at præsentere det danske kvalitetsmærke Wood Wood, som gang på gang designer produkter i særklasse. Her er det 

Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen, der står bag det cool brand, som siden 2002 har designet topmoderne og klædelige kollektioner til både mænd, kvinder og børn. Wood Wood har stadig hovedsæde i København, hvor de finder inspiration i det urbane liv og forsøger at skabe produkter, der er det bedste match mellem stil og funktion. Kollektionerne indeholder hver sæson en masse styles i alle kategorier med klassiske favorititems, der kan findes hvert år, men som også løbende ændres og nytænkes.

Wood Wood er meget mere end et brand. Det er tøj med rødder i den kreative branche, hvor graffiti og socialt samvær er en del af varemærket. Wood Wood handler om stil og attitude, og det at kombinere elementer fra undergrunden med high-end fashion. Hemmeligheden bag kollektionerne ligger i snittene, farvevalget og sammensætningen af materialer. Brandet blev skabt som et livsstilsbrand og med inspiration fra 1990’ernes stil, musik og kunst.

Med Wood Wood får man de fedeste styles, der også er inspireret af tidens internationale og hotte tendenser. Kollektionerne er hvert år bygget op omkring Wood Woods ikoniske silhuetter med et sportsligt udtryk, der stadig lever op til det velkendte streetwear look, som er en af de helt grundlæggende tanker og ideer bag Wood Wood. Sneakers, sweatshirt, caps og hoodies er nogle af de items, som især forbindes med Wood Wood som brand, fordi de netop er sporty, behageligt og passer til den street-style 90’er-kultur, som Wood Wood efterlever. Wood Wood er på kort tid gået fra blot at være et hipt modemærke til at have millionomsætning

<< Tilbage til Wood Wood

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Et sporty look i alt fra hoodies til huer

Wood Woods kollektioner er bygget op om ikoniske silhuetter med et sportsligt udtryk som sammen skaber den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Det er nemlig dét, som gør det danske mærke unikt. Det er tøj med et afslappet udgangspunkt, men som også kan dresses op til mere formelle anledninger. Skal man til fest, på job eller blot slappe af i fritiden, er man med dette populære mærke sikker på at kunne være sig selv på en sej og inspirerende måde.

Det helt særlige ved dette mærke er kombinationen af det sporty look, som især kommer til udtryk i deres sweatshirts, hoodies og huer. Det ikoniske WW-mærke er ofte at spotte på tøjet; enten med et lille diskret logo eller med større skrift på brystet eller ærmerne. De sporty styles går generelt igen i hele Wood Woods kollektion og findes i mange forskellige stilarter – uanset om man er til det lidt mere enkle look eller om man er vild med lidt mere print og skrift. Wood Wood formår på denne måde at ramme bredt, fordi deres helt basis styles kommer i mange varianter og farver, selvom deres fit er ens. En sweatshirt kan derfor også bruges sammen med flere forskellige underdele – helt afhængigt af, hvilket look man ønsker. 

Bløde strik i forskellige farver

Wood Wood producerer ikke kun sporty tøj, men også helt almindelige striktrøjer i flere forskellige varianter og farver. Fælles er dog, at alle striktrøjer findes i de bedste og blødeste kvaliteter, som kan holde en varm hele efteråret og vinteren. Kvaliteten er i højsædet og derfor kan de også bruges sæson efter sæson eller som en let trøje over sommeren.

De fleste mennesker kender formentlig Wood Woods Asta sweater, der er en klassiker hver sæson. Faconen er helt klassisk med rib på ærmer og forneden og med rund hals. Det er altså en strik, der aldrig vil gå af mode, og som man har lyst til at finde frem hvert efterår, når kulden kommer snigende. Asta sweateren findes i de helt basic farver som grå og sort, men kommer også hvert år i farver, der matcher modens tendenser som fx orange, rød og grøn. De lækre striktrøjer kan bruges sammen med både bukser, nederdele og udover fx skjorter.

Brandet har ligeledes cardigans i den lækre strikkvalitet som en fast del af deres sortiment. Kvaliteten er typisk meget fin og tynd og i et helt enkelt snit. Cardigansene er helt klassiske med små knapper og Wood Woods kendte double A logo. Den gode kvalitet betyder, at cardiganen både er blød og rar at have på, men samtidig er varm udover en t-shirt eller skjorte.

De velkendte T-shirts

Alle har uden tvivl set Wood Woods helt basic t-shirts med både korte og lange ærmer. I de første kollektioner fandtes de i helt enkle og basis farver eller med striber, som vi også kender dem i dag. Der er dog de senere år kommet mange flere varianter til, som findes i mange forskellige kvaliteter, pasformer og print. Disse t-shirts har alle år været meget populære og er at finde i de flestes garderober, fordi det er en god basisvare, der kan bruges år efter år. De nyere kollektioner har dog især budt på mere print og flere farver, som man kan tilføje til nogle af de basisvarer, der ellers er at finde hos Wood Wood. Mange af deres produkter er klassiske, men dog med et tvist mod det sporty og lidt anderledes snit.

Wood Wood har indgået samarbejder med mange forskellige brands, herunder Nike, Eastpak, LEGO, Vans, Ellesse og Adidas. Disse samarbejder har betydet, at Wood Woods brand er blevet udbredt til et større publikum og samtidig har det tilført noget nyt og anderledes til kollektionerne på hver sin måde. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.