Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Wood Wood

Wood Wood er et mode- og livsstilsbrand, som er udsprunget af en subkultur hvori graffiti og gadebilledet fyldte meget. Konceptet Wood Wood startede i 2002, hvor de tre stiftere Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian SS Jensen solgte T-shirts med tryk af eget design. De tre venner startede deres forretning fra et kælderlokale, hvor både design og produktion foregik. Siden da er det gået hurtigt og mærket har nu butikker i København, Århus og Berlin.

Wood Wood´s stiftere kommer fra en baggrund hvor subkulturer og graffiti spillede en stor rolle i hverdagen, hvilket sammen gav dem inspirationen til at starte mærket. Mærkets design er inspireret af high fashion i kombination med streetwear og undergrund, hvilket er præget af en ungdomskultur hvor musikken altid har spillet en stor rolle. Wood Wood´s kollektioner er bygget op omkring ikoniske silhuetter, og deres designs har til formål at skabe en perfekt balance mellem mode og funktionalitet.  Mærket er til den trendy kvinde som ønsker unikke og funktionelle items til garderoben. Ambitionen om at rette fokus udenfor det typiske modebillede har betydet meget for stiferne, og har også sat sit præg på mærket gennem årene. Derudover har mærket fokus på materialer i høj kvalitet og komfort i alle designs og kollektioner.

Som et subkulturelt livsstilsbrand ser Wood Wood ud over modetendenser og fokuserer i stedet for på at kombinere en sporty stil med muligheden for at bevæge sig op og ned af modespektrummet. Det giver unikke kollektioner hver eneste sæson. Dog er man samtidig aldrig i tvivl om, hvorvidt det er en Wood Wood style eller ej, da de har formået at skabe en ikonisk stilart. Vi er her hos Me & the Met ret vilde med den cool kombination af street - og high fashion. Find seje, cool og smukke styles fra Wood Wood her hos os. 

22 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
 1. Wood Wood Anneli Sweater Navy

  Wood Wood Anneli Sweater Navy

  Wood Wood Anneli Sweater Navy AW18124 Vis detaljer
 2. Wood Wood Mitzi Sorte Bukser

  Wood Wood Mitzi Sorte Bukser

  Wood Wood Mitzi Black Trousers Vis detaljer
 3. Wood Wood Tekla Sort Jakke

  Wood Wood Tekla Sort Jakke

  Wood Wood Alyssa Light Blue Jacket Vis detaljer
 4. Wood Wood Joni Khaki Jakke
 5. Wood Wood Anneli Sweater Sort

  Wood Wood Anneli Sweater Sort

  Wood Wood Anneli Sweater Sort AW18130 Vis detaljer
 6. Wood Wood Eden Hvid T-shirt

  Wood Wood Eden Hvid T-shirt

  Wood Wood Eden Hvid T-shirt AW18129 Vis detaljer
 7. Wood Wood Cori Kjole

  Wood Wood Cori Kjole

  Wood Wood Cori Kjole AW18128 Vis detaljer
 8. Wood Wood Uma Sort T-shirt

  Wood Wood Uma Sort T-shirt

  Wood Wood Uma Sort T-shirt AW18127 Vis detaljer
 9. Wood Wood Anneli Mustard Sweater

  Wood Wood Anneli Mustard Sweater

  Wood Wood Anneli Mustard Sweater AW18126 Vis detaljer
 10. Wood Wood Anneli Sweater Mørkegrå

  Wood Wood Anneli Sweater Mørkegrå

  Wood Wood Anneli Sweater Mørkegrå AW18124 Vis detaljer
 11. Wood Wood Alyssa Lyseblå Jakke

  Wood Wood Alyssa Lyseblå Jakke

  Lækker dunjakke fra Wood Wood i genanvendt polyester.  • 100% recycled polyester

  • 30 graders maskinvask

  • Style nr: AW18557

  • Vis detaljer
 12. Wood Wood Halli Hvid Bluse

  Wood Wood Halli Hvid Bluse

  Hvid langærmede bluse fra Wood Wood i 100% bomuld. Style til et par mørke jeans og et par fede støvler.  • 100% Bomuld

  • 30 graders maskinvask

  • Style nr: AW18560

  • Vis detaljer
 13. Wood Wood Eden Rød T-shirt

  Wood Wood Eden Rød T-shirt

  Wood Wood Eden Rød T-shirt Vis detaljer
 14. Wood Wood Caitlin Off-White Strik

  Wood Wood Caitlin Off-White Strik

  Wood Wood Caitlin Off-White Vis detaljer
 15. Wood Wood Tatiana Off-White Jakke

  Wood Wood Tatiana Off-White Jakke

  Wood Wood Tatiana Off-White Jakke Vis detaljer
 16. Wood Wood Mitzi Off-White Bukser

  Wood Wood Mitzi Off-White Bukser

  Wood Wood Mitzi Off-White Bukser Vis detaljer
 17. Wood Wood Renee Long Sleeve Strik

  Wood Wood Renee Long Sleeve Strik

  Wood Wood Renee Long Sleve Strik Vis detaljer
 18. Wood Wood Beverly Rød Jakke

  Wood Wood Beverly Rød Jakke

  Wood Wood Beverly RødJakke Vis detaljer
 19. Wood Wood Alyssa Jakke Red

  Wood Wood Alyssa Jakke Red

  Wood Wood Alyssa Jacket Red Vis detaljer
 20. Wood Wood Nicole Skjorte

  Wood Wood Nicole Skjorte

  Wood Wood Nicole Shirt Vis detaljer
 21. Wood Wood Fae Skjorte

  Wood Wood Fae Skjorte

  Blåstribet skjorte fra Wood Woods nye sustainable linje ”Double A”. Skjorten har et klassisk snit og Wood Wood logo på brystet i grøn, for at skabe en fin kontrast  • 100% bomuld

  • Normal pasform

  • Vask ved 30 grader

  • Style nr: AW17437


  • Du kan også finde andre produkter fra Wood Wood her


   Vis detaljer
 22. Wood Wood Carly Kjole Navy

  Wood Wood Carly Kjole Navy

  Wood Wood Carly Dress Navy Vis detaljer

22 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Ikoniske Hoodies og Sweatshirt

Wood Wood har gennem årene designet ikoniske hættetrøjer og trøjer. Bluserne er præget af et minimalistisk og næsten unisex look. Fællesnævneren for alle er typisk det lille WW logo som pryder trøjen foran eller venstre bryst. Trøjerne laves i lækker bomuld eller uld, hvor kvaliteten er i højsæde. Farver som pink, orange, rød og jordfarver er blot nogle af de lækre nuancer som trøjerne findes i. Derudover prydes trøjerne også med striber og såkaldte statement-prints. De cool hoodies og sweatshirts er nogle af Wood Wood’s stærkeste styles, da de netop kombinerer funktionalitet og mode på en måde som tiltaler en bred skare af kvinder.

Men det er ikke kun blandt forbrugerne, at mærket er populært. Af samarbejdspartnere kan Wood Wood nævne mærker og kunstnere som Barbour, Eastpack, Nike, Disney, Peter Sutherland, Elmgreen & Dragset, So-Me etc. Netop samarbejder var noget der kickstartede Wood Wood popularitet, da de første gang samarbejdede med Adidas om designet af et par sko, hvilket skabte et globalt fokus på mærket.

Fra 90’er denim jeans til feminine kjoler

I Wood Wood´s kollektioner finder du alt fra kjoler, til printede sæt, til bomber jakker og kasketter. Særligt har mærket en minimalistisk og sporty stil med rene snit i flotte mønstre og ofte med det karakteristiske logo. Det betyder at der er noget for enhver smag. 

Wood Wood tilbyder sideløbende med de almindelige kollektioner en W.W. Denim kollektion, som udelukkende består af jeans og bukser. Der kan shoppes alt fra denim jeans med inspiration hentet fra 90’erne til skinny sorte jeans, som vi har set meget i bybilledet de senere år. De cool denim jeans fås i en både lys, mørk og sort denim, så der et par til alle typer af kvinder. Bukserne har et boyfriend snit som giver et cool look. De kan styles med en hvid t-shirt og et par sneakers for et trendy og afslappet outfit. Brandet designer også meget mere en hættetrøjer og jeans. Brandet laver også feminine kjoler som dog stadig er tro til den ikoniske stilart. Derfor ses kjolerne oftest med en sporty detalje i form af snit, kraver eller lynlåse. Nederdel og shorts følger samme tendens. De findes i fine farver som pink og andre pastelfarver som er en fed kontrast til det sporty design. Brug elegante nederdele med en hoodie for at skabe et outfit fyldt med kontraster.

Accessorize med Wood Wood

Udover de klassiske styles som bukser, sweats og kjoler, tilbydes der ligeledes lækkert tilbehør. Caps, bøllehatte og solbriller er altid en del af sæsonens sortiment og tilbydes altid i sæsonens hotteste farvepallette. Print og logo’s pryder kasketterne og matcher altid den resterende kollektioner. Denne sæson kan der blandt andet vælges mellem cool sneakers, flotte loafers og elegante slip ons. Det samme gælder for tasker og punge som kan findes i matchende farver og materialer. Vi er især vilde med de cool træningstasker med logo som er laves i army grønt ribstof. Wood Wood har udviklet en cool og minimalistisk undertøjskollektion som hovedsageligt findes i jordfarvede nuancer. Kollektionen indeholder både BH’er, trusser og undertrøjer - og der er både en kollektion til mænd og kvinder. I fokus er enkle snit og god kvalitet.

Selv beskriver mærkets skabere, Wood Wood som værende meget mere end blot et mærke, med fokus på Wood Wood som en livsstil og en attitude. Wood Wood attituden kan beskrives som en kombination af noget raffineret med urbane rødder, hvilket afspejles i deres base på Nørrebro. Mærket har undergået en stor udvikling fra at være et t-shirt sælgende brand, til at sælge kollektioner bestående af tøj, sko og asseccories flere gange om året. Hver eneste sæson venter de loyale kunder i spænding for at få fingrene i de nye varer.

Her hos Me & the Met mener vi, at Wood Wood er det perfekt fit til os og vores sortiment, da de bringer coolness og streetwear til shoppen. Hvad er mere cool end at kombinere en sporty hættetrøje med en klassiske og elegant plisseret nederdel? Eller at kombinere kasket, solbriller og en let kjole for det perfekte sommer look. Vi elsker at mixe og matche forskellige stilarter og Wood Wood giver det mest fantastiske udgangspunkt for dette.