Kategorier

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire

Det franske mærke Zadig & Voltaire byder på rå, nutidige og luksuriøse accessories i god kvalitet. Brandet har siden etablering i 1997, med deres kantede og rockede stil, formået at puste nyt liv i det ellers meget klassiske og stilrene franske high-end modebillede. 

Navnet er inspireret af den franske filosof Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – om den smukke, unge og rige babylonier Zadig, som på trods af sine flatterende egenskaber kommer galt afsted. Galt afsted kommer du dog ikke med Zadig og Voltaire, da det er svært ikke at føle sig rock’n’roll chic, når man bærer en af deres must-have-tasker eller rå biker-boots.

I 2003 overtog den svenske designer Cecilia Bonstom dirigentpinden hos Zadig & Voltaire og blev brandets kreative chefdesigner. Som designer skabte hun Zadig og Voltaires stil som vi kender den i dag – en stil der er smart, rå og cool. Cecilia har formået at føre Zadig & Voltaire frem blandt de ypperste modebrands og især i accessories kategorien er brandet blandt de bedste sæson efter sæson. Det som brandet er så gode til er at skabe styles, som emmer af råhed i form af læder, lynlåse, kæder og dødningehoveder.

Mange kvinder kan godt lide at kombinere det feminine med det rå. Dette kan være en af grundene til Zadig and Voltaires popularitet, da alle deres styles fungerer perfekt som det cool aspekt af en kvindes outfit, hvad enten det er i form af en taske eller et par støvler. Creative Director Cecilia har netop haft fokus på at kombinere ”biker looket” med det klassiske og feminine bohemian look, for at bygge bro mellem det rå og det feminine. Hos Me & the Met erkender vi, at ”biker looket” er et tidsløs look, som holder helt igennem! Vi er i hvert fald vilde med Zadig & Voltaires rockede univers, og glæder os til at følge med i deres udvikling de næste mange år.

Zadig and Voltaire kan købes online hos Me & the Met!

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.