Kategorier

Zadig & Voltaire

Det franske mærke Zadig & Voltaire byder på rå, nutidige og luksuriøse accessories i god kvalitet. Brandet har siden etablering i 1997, med deres kantede og rockede stil, formået at puste nyt liv i det ellers meget klassiske og stilrene franske high-end modebillede. 

Navnet er inspireret af den franske filosof Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – om den smukke, unge og rige babylonier Zadig, som på trods af sine flatterende egenskaber kommer galt afsted. Galt afsted kommer du dog ikke med Zadig og Voltaire, da det er svært ikke at føle sig rock’n’roll chic, når man bærer en af deres must-have-tasker eller rå biker-boots.

I 2003 overtog den svenske designer Cecilia Bonstom dirigentpinden hos Zadig & Voltaire og blev brandets kreative chefdesigner. Som designer skabte hun Zadig og Voltaires stil som vi kender den i dag – en stil der er smart, rå og cool. Cecilia har formået at føre Zadig & Voltaire frem blandt de ypperste modebrands og især i accessories kategorien er brandet blandt de bedste sæson efter sæson. Det som brandet er så gode til er at skabe styles, som emmer af råhed i form af læder, lynlåse, kæder og dødningehoveder.

Mange kvinder kan godt lide at kombinere det feminine med det rå. Dette kan være en af grundene til Zadig and Voltaires popularitet, da alle deres styles fungerer perfekt som det cool aspekt af en kvindes outfit, hvad enten det er i form af en taske eller et par støvler. Creative Director Cecilia har netop haft fokus på at kombinere ”biker looket” med det klassiske og feminine bohemian look, for at bygge bro mellem det rå og det feminine. Hos Me & the Met erkender vi, at ”biker looket” er et tidsløs look, som holder helt igennem! Vi er i hvert fald vilde med Zadig & Voltaires rockede univers, og glæder os til at følge med i deres udvikling de næste mange år.

Zadig and Voltaire kan købes online hos Me & the Met!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden

Rock Clutch

Zadig & Voltaire er i dag et velkendt mærke på den internationale modescene og er kendt verden over for deres ikoniske tasker, sko og accessories. Brandet er blandt andet synonym med ord som råhed, coolhed, rock & roll, samt bohemian og biker. Dette afspejles i den populære Rock Clutch taske, der både fås i klassiske sort læder, samt produceres i en række sæson varianter i farvet læder og ruskind. Især i nuancerne sort læder, mørkeblåt ruskind og brunt ruskind har tasken været ekstra populær og prydet det danske gadebillede. Zadig og Voltaires Rock Clutch er den perfekte taske til både hverdag og fest. Med sine to aftagelige kæderemme i hver sin længde, kan tasken bruges både crossbody eller bæres over skulderen, hvilke gør den til den perfekte taske i alle situationer. Rock Clutchen er let genkendelig med dens unikke aflange form, karakteristiske lynlåslukninger, og Zadig & Voltaires ikoniske vinge logo, der altid er fremtrædende på tasken og som understreger, at Zadig & Voltaire ikke er som alle andre brands.

Tasken er perfekt til at understrege et råt outfit bestående eksempelvis af jeans, en hvid t-shirt og støvler, eller nedtone et stilfuldt og feminint look ved at tilføje lidt rock ’n’ roll og kant.

De mest ikoniske tasker, punge og sko

Zadig et Voltaires lækre accessories sortiment består både af en række tasker i forskellige størrelser, samt en række punge, sko og støvler. Taskerne fås i alle størrelser fra små clutches, til mellemstore hverdagstasker, helt op til store læder shopper net. I den mindre ende findes blandt andet den kendte Rock Clutch samt den klassiske Skinny Love taske, der begge kan bruges til både hverdag og fest. I mere anvendelig størrelse til hverdagens gøremål findes Zadig & Voltaires Sunny Medium taske, der produceres både i læder og ruskind. Sunny Medium er den perfekte hverdagstaske, da den kan rumme alt fra computer, til notesbøger, make-up pung og vandflaske. Ønskes en endnu større taske tilbyder Zadig og Voltaire store shopper-tasker så som Mick Bag eller Hendrix Bag, der er åbne rummelige lædernet med plads til alle dine ting, og som nemt kan svinges over skulderen.

Zadig and Voltaire pungene kommer i en række varianter under navnet Mini ZV, som ofte matcher de forskellige mønstre og farver, i både læder og ruskind, på de større tasker. Dermed skifter Mini ZV kollektionen også fra sæson til sæson. Zadig og Voltaire lancerer hver sæson også en række forskellige sko – herunder oftest støvler, der matcher deres rå, rock & roll univers med læder, syninger, spænder og metal. Både tasker, punge og sko laves med detaljer i sølv og guld, alt efter hvad der passer til den enkelte models materiale. Ud over tasker, punge og sko så er Zadig & Voltaire også kendt for deres lækre tøj i høj kvalitet som cashmere, silke og læder, samt deres velduftende parfumer.

Cashmere, Silke og Læder

Udover Zadig & Voltaires accessories, der må betegnes som deres varemærke, laver mærket også ready-to-wear tøj i højeste kvalitet. Deres tøjkollektioner består af alt fra T-shirts, bløde strik og sweaters, til rå skinny jeans, feminine kjole og cool jakker. Tøjet er designet i samme stil som Zadig et Voltaires accessories, hvor det cool og rå i form af læder og metal, forenes med det klassiske og feminine i form af silke og cashmere. Uanset hvilken style du forelsker dig i, er du garanteres i et produkt af højeste kvalitet i luksusmaterialer.

Repræsenteret i Danmark med egne butikker i København

Udover, at du kan finde et bredt udvalg af Zadig & Voltaire produkter hos Me & the Met, så er brandet også repræsenteret i Danmark med egne konceptbutikker. I 1997 åbnede Zadig & Voltaire deres første butik i Paris, og siden da har brandets uovertrufne popularitet ført til åbningen af en række butikker, ikke kun i Frankrig men også andre lande. Zadig og Voltaires butikker er opført i samme minimalistiske hvide stil uanset hvilke land du besøger dem i, der lader produkterne træde frem så du kan danne dit eget indtryk af produkterne. I Danmark er Zadig & Voltaire repræsenteret i København både med flere selvstændige butikker, samt med shop-in-shops.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.