gratis levering samme dag i københavn

Zadig & Voltaire

Det franske mærke Zadig & Voltaire byder på rå, nutidige og luksuriøse accessories i god kvalitet. Brandet har siden etablering i 1997, med deres kantede og rockede stil, formået at puste nyt liv i det ellers meget klassiske og stilrene franske high-end modebillede.

Navnet er inspireret af den franske filosof Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – om den smukke, unge og rige babylonier Zadig, som på trods af sine flatterende egenskaber kommer galt afsted. Galt afsted kommer du dog ikke med Zadig and Voltaire, da det er svært ikke at føle sig rock’n’roll chic når man bærer en af deres must-have-tasker eller rå biker-boots. Zadig and Voltaire købes online hos Me & the Met!

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Zadig & Voltaire er i dag et velkendt mærke på den internationale modescene og er kendt verden over for deres ikoniske tasker, sko og accessories. Brandet er synonym med ord som råhed, coolhed, rock & roll samt bohemian og biker.

I 2003 overtog den svenske designer Cecilia Bonstom dirigentpinden hos Zadig & Voltaire og blev brandets kreative chefdesigner. Hun skabte Zadig & Voltaire’s stil som vi kender den i dag – nemlig som smart, rå og cool. Cecilia har formået at føre Zadig & Voltaire frem blandt de ypperste modebrands og især i accessories kategorien er brandet blandt de bedste sæson efter sæson. Det som brandet er så gode til er, at skabe styles som emmer af råhed i form af læder, lynlåse, kæder og dødningehoveder.

Vi kvinder kan godt lide at kombinere det feminine med det rå. Dette kan være en af grundende til Zadig & Voltaire popularitet, da deres styles er perfekte som det cool aspekt af en kvindes outfit, hvad enten det er i form af en taske eller et par støvler. Creative director Cecilia har haft fokus på at kombinere ”biker looket” med det klassiske bohemian look, for netop at skabe overganen mellem det rå og det feminine. 

Vi må bare erkende at ”Biker looket” er et tidsløs look som holder helt igennem! Vi er i hvert fald vilde med Zadig & Voltaire’s univers og glæder os til at følge deres udvikling de næste mange år.