Kategorier

Fragt og returnering

Burd Levering

Få din ordre leveret direkte til døren med BURD. Bestil inden kl. 13:00 på hverdage og modtag din pakke allerede samme aften, som du har bestilt*. Leveringen sker mellem 18:00 og 21:30 fra mandag til fredag i Storkøbenhavn. Du vil modtage en SMS 40 min før levering, hvor du også live-tracke budet, så du planlægge din aften.

Efter bestilling kan du ændre leveringsdag, adresse samt give fuldmagt, hvis dine planer ændrer sig.

Retur: Der vedlægges en returlabel, som kan bruges ved retunering. Se under returnering for betingelser og pris.

* I travle perioder kan der være et max antal BURD ordre på en dag. Derfor kan det ske, at din levering bliver rykket en dag.

Gratis levering og gratis retur til øvrige Danmark

Til det øvrige Danmark sender vi med almindelig postforsendelse. Fragt er gratis hvis der bestilles for over 500 kr. Retur er gratis, dog ikke hvis der kun købes varer til nedsat pris.

Leveringstiden er 2-3 hverdage. Ved udsalgsstart og yderligere nedsættelser forlængelse leveringstiden et par dage.

Gratis levering til Sverige, Norge og United Kingdom

Til Sverige, Norge og United Kingdom sender vi med almindelig postforsendelse hvor leveringen er gratis hvis der bestilles for over 500 kr. Leveringstiden er 2-6 hverdage.

Levering til øvrig Europa

Vi sender til alle europæiske lande. Du vil have mulighed for at vælge dit land under ordreprocessen. Leveringstiden er typisk 3-6 hverdage.

Returnering fra Danmark

Ønsker du at returnere et produkt, så besøg vores returportal. Her skal du bruge e-mail og ordrenummer på den ordre, som du ønsker at returnere. Klik her: Returportal

Når du ønsker du at returnere et produkt, så er der flere muligheder:

1. Varer leveret med posten og købt fuld pris

Gå ind på vores returportal og vælg mellem de forskellige returmetoder. Dette er gratis når der er købt fuldprisvarer.

2. Varer leveret med posten og købt med rabat

Der er ikke gratis retur på varer købt med rabat, men du kan forsat bruge returportalen til at få udleveret en returlabel. Gør du dette, fratrækkes 45 kr. i forsendelsesgebyr fra din betaling.

3. Ønsker du at selv at sende varer retur på anden måde efter eget valg, kan du sende dem til nedenstående adresse. Bemærk: Det er ikke muligt at aflevere returvarer personligt på adressen

Me & the Met C/O Parcel Feeder
Midtager 29
2605 Brøndby

Returnering fra andre lande end Danmark

Ved retur fra andre lande end Danmark står du selv for at sende pakken tilbage til os til ovenstående adresse.

Du kan altid få pengene tilbage

Du kan altid få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb. Når vi har modtaget varerne og tjekket, at de er i samme stand som da vi sendte dem, krediterer vi beløbet til det kreditkort, der er brugt til transaktionen. Bemærk: Varerne skal være sendt tilbage til os inden 14 dage efter, du har købt dem for, at vi giver pengene retur.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.