Levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund fra 15 kr. | Gratis levering på ordrer over 400 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Fragt og returnering

Gratis personlig levering i Storkøbenhavn – med ekstra størrelser!

I Storkøbenhavn leverer vi i 1-times intervaller startende en time efter ordreafgivelsen. Dvs. bestiller du før kl. 18 er første mulige levering 18-19. Vi leverer mellem kl. 17 og 20 på hverdage og kl. 10 til 15 i weekender - helligdage dog lukket. Storkøbenhavn er defineret som danske postnumre mellem 1000 og 2500, 2900-2920. Leveringen er gratis og vi medbringer ekstra størrelser, hvis de er på lager. Personlig levering koster 15 kr. der bestilles for over 400 kr. og 39 kr. hvis der bestilles under 400 kr.

Bemærk der er lukket for personlig levering d. 24, 25, 26 Dec. og 1. Jan.

Gratis levering og gratis retur til øvrige Danmark

Til det øvrige Danmark sender vi med almindelig postforsendelse. Fragt er gratis hvis der bestilles for over 400 kr. Retur er gratis, dog ikke hvis der kun købes varer til nedsat pris.

Leveringstiden er 2-3 hverdage. Ved udsalgsstart og yderligere nedsættelser forlængelse leveringstiden et par dage.

Gratis levering til Sverige, Norge og United Kingdom

Til Sverige, Norge og United Kingdom sender vi med almindelig postforsendelse hvor leveringen er gratis hvis der bestilles for over 400 kr. Leveringstiden er 2-6 hverdage.

Levering til øvrig Europa

Vi sender til alle europæiske lande. Du vil have mulighed for at vælge dit land under ordreprocessen. Leveringstiden er typisk 3-6 hverdage.

Returnering fra Danmark

Ønsker du at returnere et produkt, så er der flere muligheder:

1. Varer leveret med posten og købt fuld pris

Her finder du i kassen et returmarkat, som du klister udenpå kassen. Dette udgør porto og medfølger gratis din indkøbte vare.

2. Varer leveret med posten og købt med rabat

Der er ikke gratis retur på varer købt med rabat, men du kan forsat bruge returmarkatet du finder i kassen. Gør du dette, fratrækkes 45 kr. i forsendelsesgebyr fra din betaling.

3. Returnering efter personlig levering

Ved personlige levering kan du gratis returnere varen til buddet ved levering – husk derfor at prøve din indkøbte vare med det samme. Hvis du efterfølgende ønsker at returnere en vare, kan du bestille en opsamling på vores website under ”Bestil afhentning”. Du finder denne i bunden af websiden - https://www.meandmet.dk/afhentning

Servicen koster 40 kr.

4. Ønsker du at selv at sende varer retur på anden måde efter eget valg, kan du sende dem til nedenstående adresse. Bemærk: Det er ikke muligt at aflevere returvarer personligt på adressen

Me & the Met

Gl. Kongevej 120, 1. th.

1850 Frederiksberg 

Returnering fra andre lande end Danmark

Ved retur fra andre lande end Danmark står du selv for at sende pakken tilbage til os til ovenstående adresse.

Du kan altid få pengene tilbage

Du kan altid få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb. Når vi har modtaget varerne og tjekket, at de er i samme stand som da vi sendte dem, krediterer vi beløbet til det kreditkort, der er brugt til transaktionen. Bemærk: Varerne skal være sendt tilbage til os inden 14 dage efter, du har købt dem for, at vi giver pengene retur.

 

 

Shop dine favorit brands her: Designers remix, Ganni, Filippa KHouse of DagmarKokoon og Gestuz