Om os


MEANDTHEMET åbnede i efteråret 2022. Webshoppen har egentlig eksisteret siden år 2013. De tidligere ejere går konkurs i efteråret 2021, hvorefter Zandie vælger, at opkøbe MEANDTHEMET. Webshoppen bliver herefter genåbnet, som vi kender den i dag, i efteråret 2022.

 

”At have en min egen webshop er en drøm jeg altid har haft. Jeg elsker mode og elsker at lege med det skæve og kantede. Intet er for meget eller for lidt. Man skal gå i lige præcis det tøj man kan lide og sætte det sammen som man ønsker.”

 

MEANDTHEMET er i dag en lille personlig webshop, i udvikling, som vil gå langt for at give dig en ekstraordinær service. Du kan forvente personlig vejledning og kontakt. Vi tager gerne en sludder med dig om styles m.m. Og ønsker at give dig en god, positiv og nem shoppe oplevelse.

 

I webshoppen har vi samlet styles til den modebevidste kvinde, den opdaterede fashionista, og til den modige kvinde som ikke er bange for at klæde sig farverigt og mixe prints på kryds og tværs. Vi går op i kvalitet, nyeste trends, kreativitet, det minimalistiske og enkle, lang holdbarhed og et lækkert design.

 

Vores mål er at skabe et univers hvor du vil blive inspireret og se muligheder. Om du er til high fashion, går ind for bærerdygtighed eller longivity vil vi inspirere dig og guide dig. Inspirere dig med nye tendenser og ud i ikke at lade dig begrænse. Vi er motiveret af mode, kvalitet, nysgerrighed, god service og ikke mindst smukt tøj. Tøjet kan altid kombineres på flere måder og kan bruges igen og igen, sæson efter sæson.  

 

Vi glæder mig til at være i kontakt med jer og rigtig god shoppe lyst! 

 


Copyright © Me & the met. All rights reserved.