Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Privat politik og cookies

Privatlivs -og cookiepolitik 

Hos Meandthemet.com (”vi” eller ”os”) er dine personoplysninger vigtige, og vi behandler dem til enhver tid med respekt og beskytter dem i overensstemmelse med gældende ret. Vores privatlivspolitik beskriver hvordan:

1.   Dataansvarlig 

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Metes Aps (CVR: 34836582)

Gl. Kongevej 120, 1. th.

1850 Frederiksberg C

Danmark

Hvis du har spørgsmål, er du er altid meget velkommen til at kontakte os på: info@meandmet.com

2.   Hvilke personoplysninger behandler vi og hvorfor

Når du bestiller varer hos os eller vælger at abonnere på vores nyhedsbrev, behandler vi som udgangspunkt følgende oplysninger om dig: Navn, adresse (fakturerings-og betalingsadresse, hvis denne ikke er den samme), fødselsdag, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Dette gør vi for at kunne opfylde og dokumentere vores aftale med dig og/eller for at kunne sende dig vores nyhedsbrev. Vores behandling af dine personoplysninger er derfor baseret på artikel 6.1.b i persondataforordningen, da behandlingen er nødvendig for at kunne indgå og opfylde købsaftalen med dig, og på artikel 6.1.a i persondataforordningen, da vi indhenter dit samtykke for at kunne sende dig vores nyhedsbreve.

Vi får ovennævnte personoplysninger direkte fra dig, og når du bruger vores hjemmeside, får vi samtidig automatisk en række oplysninger ved hjælp af cookies såsom købshistorik, log-in sted, log-in dato samt oplysninger om dine sociale profiler, hvis disse er offentligt tilgængelige. De oplysninger bruger vi til at målrette vores nyheder til dig, hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev. Denne behandling af dine personoplysninger, som gør, at vi kan målrette vores markedsføring til dig, er baseret artikel 6.1.f, der medfører, at vi kan forfølge vores interesse i at målrette det markedsføringsmateriale, vi sender til dig.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde ovennævnte formål.

Oplysninger om dig som kunde opbevares som udgangspunkt så længe, du er kunde hos os og maksimalt tre år efter, at kundeforholdet er ophørt. 

Oplysninger om dine betalingstransaktioner hos os opbevares i fem år plus indeværende år i overensstemmelse med bogføringslovens krav. 

Oplysninger om dig som modtager af vores nyhedsbrev opbevares så længe, du ønsker at modtage materiale fra os og i op til to år efter, at vi ikke har udsendt nyhedsbreve, eller at du har tilbagekaldt dit samtykke.

3.   Videregivelse af dine personoplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine personoplysninger, med mindre vi bliver pålagt det som følge af gældende, præceptive retsregler. Dine betalingsoplysninger, som du oplyser for at kunne betale for din ordre, er dog også tilgængelige for Nets. Dette er nødvendigt for, at din betaling kan gennemføres. Dine betalingsoplysninger vil til enhver tid blive håndteret sikkert og fortroligt via SSL-teknologi (Secure Socket Layer-teknologi). 

Når du indgår en aftale med os om køb af varer og derfor oplyser dine betalingsoplysninger, accepterer du så samtidig, at dine betalingsoplysninger videregives til Nets for, at din betaling kan gennemføres.

Dine personoplysninger overføres aldrig til lande udenfor EU/EØS.

4.   Du har altid disse 6 rettigheder i forhold til dine personoplysninger: 

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil dog have først betydning for lovligheden af behandling i tiden efter din tilbagekaldelse
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæst format (dataportabilitet)
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os direkte på info@meandmet.com

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder, herunder om du har ret til dataportabilitet, og det vil altid afhænge af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

5.   Brug af cookies

Vi bruger cookies for at kunne yde den bedste service og for at kunne leve op til vores aftale med dig. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at vi benytter cookies som beskrevet nedenfor. 

Cookies er små informationsenheder - små filer - som en hjemmeside i nogle tilfælde kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr med hukommelse. Cookies indeholder informationer, som hjemmesiden kan benytte til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser. Cookies er standardteknologi på internettet og bruges også på vores hjemmeside.

Vi anvender dog alene såkaldte sessionscookies, som er nødvendige for, at du kan bestille og betale for dine varer hos os. Sessionscookies lagres ikke på dit elektroniske udstyr, men udløber i stedet allerede under eller i slutningen af dit besøg på meandthemet.com.

Vi indsamler derfor ikke information fra dit elektroniske udstyr, ligesom vi heller ikke lagrer information ved brug af såkaldte vedvarende cookies eller tredjeparts cookies.

Du kan til enhver tid vælge at slette og blokere cookies i indstillingerne på din computer, men dette vil medføre, at du ikke kan bruge visse funktionaliteter på vores hjemmeside såsom at bestille varer hos os.

 

 

Gå videre til vores populære brands her: Designers remix, Ganni, Filippa KHouse of DagmarKokoon og Gestuz