Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

 

Fashion webshoppen Me & the Met søger studentermedhjælpere


Me & the Met er en fashion webshop, som sælger kvindetøj fra både skandinaviske og internationale modehuse som bl.a. Filippa K, Ganni, Kenzo og Vanessa Bruno. Vi tilbyder vores kunder en attraktiv service, da vi leverer (gratis) i 1-times intervaller i København. Samtidig giver vi kunderne inspiration om sæsonens trends og “must haves” gennem vores webshop og online nyhedsbreve.

Om jobbet

Da vi er en virksomhed i vækst søger vi en studentermedhjælper der skal hjælpe med driften af vores online webshop. Opgaverne består primært i:

- Pakning af ordrer og levering af ordrer i København

- Sikre høj kundeservice til vores kunder

- Skrive samt oversættelse af produkttekster (dansk/engelsk)

- Opdateringer af sitet med temaer m.v.

- Kvalitetssikring af sitet

- Opdatering af sociale medier 

- Assistere iforhold til marketing etc. 

Som studentermedhjælper hos Me & the Met skal du have masser af drive og lyst til at være med til at sætte dit fingrepræg på en ung virksomhed i vækst. 

Om dig

Du er i begyndelsen af din uddannelse (f.eks. på CBS) gerne indenfor økonomi, marketing eller kommunikation. Dertil at du har et flair for at skrive på både dansk og engelsk. Du er som person kendetegnet ved at være selvstændig, proaktiv, struktureret, nysgerrig og udadvendt. Du er en god sælger og har måske allerede lidt erfaring fra andre studie jobs. Det er en fordel, hvis du kan arbejde med grafik og så er det en forudsætning, at du har kørekort.

Vi søger medarbejdere der kan starte hurtigst muligt! 

Sammen med dig og vores øvrige ansatte koordinerer vi det således, at du får et arbejdsskema bestående primært af halve hverdage (fra 17-21) og enkelte weekendarbejdsdage (10-16) afhængig af, hvad der passer dig bedst. Arbejdstiden vil være mellem 8 og 12 timer om ugen i starten, men gerne udvidet over tid. Herudover forventer vi, at vi kan kalde dig ekstra ind ved travlhed, såfremt det naturligvis passer ind med dit studie. Du vil blive timelønnet ud fra en konkurrencedygtig sats. Arbejdsstedet er på Frederiksberg C. 

Send din ansøgning

Hvis jobbet hos os lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til Sara Andersen på sh@meandmet.com.


Vi glæder os til at høre fra dig!