Kategorier

Fashion webshoppen Me & the Met søger studentermedhjælpere til at levere service i verdensklasse og fortsætte den kraftige ekspansion

Er du klar til at tage ansvar for vores ekspansion, drift og markedsføring i Danmark? Så er det dig vi søger!

Me & the Met er en fashion webshop, som sælger kvindetøj fra både danske og internationale modehuse som bl.a. Filippa K, Ganni, Kenzo og IRO. Vi tilbyder vores kunder en attraktiv service, da vi leverer indenfor 1-times intervaller i København. Samtidig giver vi kunderne inspiration om sæsonens trends og “must haves” gennem vores webshop og online nyhedsbreve.

Om jobbet

Som studentermedhjælper hos Me & the Met skal du have masser af drive og lyst til at være med til at sætte dit fingrepræg på en virksomhed i vækst. Din primære opgave vil være, at fungere som ekspedient, som både pakker og leverer varerne til kunders dørtrin og sikre at kunden får en god oplevelse ved levering. Derudover vil du deltage i en lang række andre opgaver i driften af webshoppen, som f.eks. opdatering af webshoppen, lave trendoplæg, tage billeder, markedsføringsaktiviteter. Da Me & the Met stadig er en ung virksomhed så vil du skulle være klar til at tage det fulde ansvar for driften og være selvstændig. Du skal have lyst til at opbygge virksomheden sammen med os.

Om dig

Du har fortsat et antal år tilbage af din uddannelse (f.eks. på CBS) gerne indenfor økonomi, marketing eller kommunikation. Du er som person kendetegnet ved at være selvstændig, proaktiv, struktureret, nysgerrig og udadvendt. Det er en fordel, hvis du kan arbejde med grafik og så er det som minimum en forudsætning, at du har kørekort.

Vi søger medarbejdere der kan starte hurtigst muligt!

Sammen med dig og vores øvrige ansatte koordinerer vi det således, at du får et arbejdsskema bestående primært af halve hverdage (fra 16-21) og enkelte weekendarbejdsdage (10-16) afhængig af, hvad der passer dig bedst. Arbejdstiden vil være mellem 8 og 12 timer om ugen i starten, men gerne udvidet over tid. Herudover forventer vi, at vi kan kalde dig ekstra ind ved travlhed, såfremt det naturligvis passer ind med dit studie. Du vil blive timelønnet ud fra en konkurrencedygtig sats.

Send din ansøgning

Hvis jobbet hos os lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til tkc@meandmet.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.