Kategorier

Er du studerende og svensk? Fashion webshoppen Me & the Met søger en svensktalende studentermedhjælper!

Er du klar til at tage ansvar for vores ekspansion og markedsføring i Sverige? Så er det dig vi søger!

Me & the Met er en fashion webshop, som sælger kvindetøj fra både skandinaviske og internationale modehuse som bl.a. Filippa K, Ganni, Kenzo og Vanessa Bruno. Vi tilbyder vores kunder en attraktiv service, da vi leverer (gratis) indenfor 1-times intervaller i København. Samtidig giver vi kunderne inspiration om sæsonens trends og “must haves” gennem vores webshop og online nyhedsbreve.

Om jobbet

Til vores svenske site har vi brug for en studentermedhjælper, der er svensktalende, til at hjælpe med driften af vores svenske site. Opgaverne består primært i:

  • Styre kontakten til svenske bloggere og øvrige markedsføring i Sverige
  • Skrive produkttekster på svensk
  • Opdateringer af det svenske site med bannere, temaer m.v.
  • Kvalitetssikring af det svenske site
  • Sikre høj kundeservice til vores svenske kunder
  • Assistere med pakning af ordrer og assistance med levering af ordrer i København

Som studentermedhjælper hos Me & the Met skal du have masser af drive og lyst til at være med til at sætte dit fingrepræg på en ung virksomhed i vækst. Du skal føle at du er med til at skabe en virksomhed og ikke mindst succen på det svenske marked.

Om dig

Det er afgørende for stillingen at svensk er dit modersmål. Du har stadig et par år tilbage af din uddannelse (f.eks. på CBS) gerne indenfor økonomi, marketing eller kommunikation. Du er som person kendetegnet ved at være selvstændig, proaktiv, struktureret, nysgerrig og udadvendt. Du er en god sælger og har måske allerede lidt erfaring fra andre studie jobs. Det er en fordel, at du har kørekort.

Vi søger medarbejdere der kan starte hurtigst muligt!

Sammen med dig og vores øvrige ansatte koordinerer vi det således, at du får et arbejdsskema bestående primært af halve hverdage (fra 17-21) og enkelte weekendarbejdsdage (10-16). Arbejdstiden vil være mellem 8 og 12 timer om ugen i starten, men gerne udvidet over tid alt efter din fleksibilitet. Herudover forventer vi, at vi kan kalde dig ekstra ind ved travlhed, såfremt det naturligvis passer ind med dit studie. Du vil blive timelønnet ud fra en konkurrencedygtig sats.

Send din ansøgning

Hvis jobbet hos os lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til tkc@meandmet.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.