Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

A NEW FAVORITE

 

Paul & Joe Sister laver sæson efter sæson populært og smukt tøj som står højt på vores ønskeseddel. Især farver og statement print er de utrolig dygtige og derudover laver de helt fantastisk smukke blonde items. Denne sæsons højdepunkter fra vores egen og fra vores kunders sider har uden tvivl været de flotte lace styles fra Paul & Joe Sister.

En gennemgående favorit er den alt for smukke blonde top Ecru Valou i den lækre farve marine. Toppen skiller sig ud fra normale blonde toppe med sin høje hals og fine blonder. Dette item kan bruges til alle anledninger! Brug den med en fin nederdel og høje sko i byen. Til hverdag så style toppen med en sweater så den høje blonde halsen virkelig kommer til sin ret.

Vi ser samme design i den flotte og elegante Versailles kjole. Denne kjole har samme design med de lækre blonder, høje hals og den fine underkjole. Kjolen kommer både i en sart hvid og en flot marine. Den hvide kjole er perfekt til sommeren hvor huden har en fantastisk smuk glød. Dertil er kjolen også perfekt til de kommende konfirmationer, hvor de fine blonder og farve er det perfekte bud på en konfirmationskjole.
Den marine farvede kjole kan også sagtens bruges i hverdagen. Style den med en blazer og et par sneakers. Men vi må indrømme at den rigtig kommer til sin ret i et par høje stiletter og en drink i hånden. Den smukke kjole er perfekt til bryllupper, fødselsdage, dåb, fest og farver.

< Næste post                                                                                                   Forrige post >