Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

THE TRENCHCOAT


dagmar trenchcoat

I denne sæson bliver den klassiske trenchcoat set i mange nye versioner. Mange brand har kastet sig over denne klassiske model og vi elsker det! Især er vi vilde med når modehusene prøver at forny gamle klassiske! Det er altid sjovt at se hvilke detaljer der bliver fjernet eller måske tilføjet. 

House of Dagmar har lavet deres eget bud på en forårs trenchcoat – i skønne materialer og fine detaljer. På billedet ses den flotte jakke i vores fotostudiet herover. Jakken er lavet i den fineste farve og er perfekt til forår og sommerdage. Style trenchcoaten med en hat og stiletter for et parisisk look eller med et stort lunt tørklæde og jeans for et mere street look.

Denne sæson byder på mange flotte og fine forårsjakker. Især er vi vilde med alle de flotter farver og lækre snits. Enten om du er til print, striber, sort, hvid, tern eller en fin pastel farve, så har vi nogle fine bud. Mange af jakkerne er også i forholdsvis lune materiale, så du kan allerede bruge jakken selvom det stadig er til den kølige side. Du kan finde jakker i uld, bomuld, ruskind, læder og mange andre materiale. Så find en eller flere favoritter nu og vær klædt på det til længe ventede forår. 

Se den og resten af udvalget af forårsjakker her

< Næste post                                                                                                    Forrige post >