Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

BLONDER & BRODERI

 

Vi elsker blonder og vi elsker især når de styles med noget råt.

Athé har lavet det perfekte sommersæt i form af en kridhvide T-shirt og nederdel.

Det matchende sæt er lavet af 50% silke og 50% bomuld. Kombinationen af disse to typer stof giver tøjet en form for stivhed, som giver tøjet et utrolig fedt snit. Stivheden gør at tøjet ikke mister sin facon, men i stedet forbliver fuldstændig i den form som man køber det i.

Blonder er for tiden overalt, især kjole og trøjer laves i blondemønstre. Dette er forståelig eftersom at blonde er noget af smukkeste og mest sommerie man kan have på. Blondemønsteret i dette smukke sæt er ikke det klassiske blomsterblonde valg. Athé har valgt at tage den klassiske blonde og tilføje et moderne tvist. Mønsteret minder om runde blomster som leder tankerne hen på eksempelvis smukke solsikker.

Vi elsker når noget feminint kombineres med noget råt. Når det helt hvide sæt sammensættes med den rå Candide taske giver det et super sejt spil. Især kommer kontrasterne frem, hvor de hvide farve og den finde læder virkelig kommer til deres ret.

Zadig&Volatire laver de mest fantastiske accessoirers. Candide tasken er helt sikkert en af sæsonens favoritter. Den har den rigtige størrelse, lækkert læder, flotte detaljer og et moderne men klassisk snit. Alt i alt en taske som har det hele.

Så hvis du mangler det perfekte outfit til en sommerfest eller bare hverdagen, så tjek Athé og Zadig & Voltaire ud!

< Næste post                                                                                                    Forrige post >