gratis levering samme dag i københavn

KENZO SS16

 

Kenzo har igen i år formået at skabe en fantastisk SS16 kollektion! Selv beskriver modehuset at kollektion er skabt til den moderne kvinde på farten.

Uforudsigelighed er et nøgleord i kollektionen og vi ser styles som er skabt til at blive båret hver dag, uanset om du rejser over til den anden side af jorden eller bare tager bussen til den anden ende af byen. Selv siger Kenzo at det er op til den moderne kvinde at sammensætte et mix af de forskellige elemeter, så der skabes et individuel og enestående outfit.

Et element som Kenzo er verdensmestre i er, at kombinere farver og prints. Denne sæson byder blandt andet på støvede brune og grå nuancer, hvilket ikke er hvad vi normalt forventer fra brandet. Dog kombineres jordfarverne med cool prints i form af blandt andet kaktusser, hvilket giver tøjet kant på trods af de afdæmpede farver. Helt modsat ser vi også de prints og farver som Kenzo er kendt for. Her var kombinationen af en stærk blå og rød, genial og vi må bare erkende at modehuset er et af de bedste i verden til, at sammensætte stærke farver i utrolig kombinationer og prints.

Inspirationen i denne sæson er fundet gennem rejser i Arabien og Afrika. Her har designerne forsøgt at skabe styles som er inspireret af de traditionelle historier og myter men som samtidigt har et tvist af pop i sig. Mere end nogensinde sigter Kenzo mod at ramme den moderne verden hvor kulturene blandes og hvor der skabes nye og fælles værdier på tværs af religion, land og race. Vi ville elske at bære hver eneste styles i denne SS kollektion og vi ser frem til alle fremtidige kollektioner!  

< Næste post                                                                                                   Forrige post >