gratis levering samme dag i københavn

VI ELSKER STRIK!

 

 

Vi nærmere os den sidste måned i 2015 og det er derfor officielt blevet strik-sæson. Det er nu tid til at finde de blødeste og varmeste striktrøjer frem, så de kan holde dig varm i november og december kulden.

En striktrøje er uvurderlig i det kolde vejr vi har i Danmark. Ikke noget med det er et fantastisk stykke tøj at have på, så kan en strik virkelig også være moderigtig og redde enhver tøjkrise. Styled med et par stramme jeans, et par gode vinterstøvler og en lang jakke og du har et outfit som er lige i øjet.

Striks fås i alle afskygninger. Noget vi her på shoppen især sætter pris er materialet. Her er vi især vilde med styles lavet i uld - kashmir, Mohair og Alpaca. En strik skal være blød og vamset at have på og derfor er valget af materiale utrolig vigtig.

Her på shoppen har vi mange strik som alle har et lille tvist. Oftest ses tvistet i en detalje som kan være farve, print eller snit. En af favoriterne er Geronimi Strik fra Paul & Joe Sister som har en flot v-udskæring og et utrolig cool print. Den vil være perfekt til de kommende juledage, hvor der rigtig skal bages og hygges.

Favorit nummer to står højt på vores ønskeliste her til jul. Det er den utrolig bløde Evangelista Strik fra Ganni! Trøjen er lavet i blandt andet mohair hvilken gør den utrolig blød. Dertil elsker vi bare den røde detaljer som gør at denne strik virkelig skiller sig ud.

Gå ind på shoppen og find inspiration til hvilken strik der bliver din favorit denne sæson.

< Næste post                                                                                            Forrige post >