gratis levering samme dag i københavn

Spring has arrived

 

Kalenderen siger februar og vejret er mere vinter end sommer! Men her hos Me & the Met føler vi, at foråret allerede er over os og at det kun er et spørgsmål om tid, før sommeren melder sin ankomst! Det er der dog en god grund til! Alle SS16 kollektionerne er nemlig ankommet!

Så selvom det sner og der er minusgrader udenfor, så hopper vi op og ned af bare glæde. Tanken om alle de fine sommerkjoler, nederdele og shorts får os til at drømme om den varme sol, den fantastiske danske sommer og kolde drinks.

Det er svært at udvælge favoritter blandt alle de forskellige brands’ kollektioner, da de er meget forskellige denne sæson. Et item som vi er ret vilde med og som vi kan se der går igen i flere af kollektionerne er sandalen. Den er dog ikke som vi kender dem fra vores unge dage – nemlig som praktiske sko med velcro. Sandalen har undergået en stor fashionable forandring og vi må indrømme at vi elsker den!

Zadig & Voltaire har lavet hvad vi ville kalde en smuk sandal. Den sorte sandal giver en utrolig cool kontrast til de farvede perler og vi kan ikke vente til at se hvordan solen vil blive fanget i de fine farver. Vi ser dem stylet med et par shorts i cowboystof, en sort T-shirt og en rå læderjakke!

Kenzo har lavet sin egen fortolkning af en gammel kending – nemlig den klassiske klipklap. Det franske brands har dog moderniseret den så meget, at det næsten er svært, at genkende det populære ferie-skotøj. De har designet en høj hvid sål som gør skoen utrolig behagelig at gå i. Derudover ses der et stort sølv spænde som gør skoen ret cool. Vi ville elsker at bære skoen sammen med en lang skjortekjole i et flot print og et par solbriller i håret.

Uanset hvad kalenderen siger, så er vi klar til at hoppe i alt det flotte sommertøj. Vi beder bare til vejrguderne om, at de snart sender varme til os, så vi kan bære alle de lækre styles fra Pre-spring og SS16 kollektionerne.

 < Næste post                                                                                                   Forrige post >