gratis levering samme dag i københavn

Storm & Marie SS16

 

Denne sæsons kollektion fra Storm og Marie er inspireret af moderne kunst og arkitektur med fokus på mønstre og teksturer. Dette kommer til udtryk i de smukke prints, farver og valg af materialer.

Det danske brand har et talent for at designe tøj med rene og skarpe linjer, som passer så godt til os skandinaviske kvinder. De ved hvad der klæder den moderne kvinde og er ikke bange for at tage chancer. Dette ses i denne sommers kollektion i valg af farver. Kombinationerne af farverne abrikos, lavendel og støvet melon er decideret smuk samtidig med at det udfordrer os skandinaviske kvinder, som har en trang til at købe tøj i mørke og dystre farver.

Den smukke abrikosfarve er en absolut favorit her hos Me & the Met. Den har en brændt farvetone over sig, som gør at den hverken kan kategoriseres som gul eller orange. Den er i alt sin enkelhed smuk, vovet og trendsættende. Som modspil til de friske og sommerlige farver er farver som beige, brune og sorte toner brugt, men i en blødgjort version, som er inspireret af klassiske modernistiske malerier. Det giver et flot modspil til de vilde farver!

 Det smukke og nærmest kunstneriske print er designet efter den uforenelig fysiske form af olie og vand. Dette grafiske design leder tankerne hen på et maleri og har et blødt med samtidig råt udtryk til sig. Kort sagt – smukt!

Storm og Marie har endnu engang ramt plet med denne sommer og forårs kollektion. Vi glæder os til at følge det hurtigt voksende danske modebrand og deres trendsættende og smukke kollektioner. Se alle nye styles her!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >