Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

VI ELSKER STRIBER!!

  

stribes filippa k ganni

Uanset hvilken sæson vi er i og hvilket brand vi kigger på vil striber på den ene eller anden måde altid være tilstede! Det er fordi at striber er et tidsløst mønster! 

Men hvorfor er det at vi elsker striber år efter år? Det er fordi striber er et enkelt minimalistisk mønster som altid kan bæres! Derudover så udstråler striber sommer og dejlige varme dage med alt hvad som hører til. Det lækre mønster kommer i alle slags styles; Kjoler, nederdele, shorts, trøjer, bukser, tasker, sko og ja endda også smykker! Faktisk bare på alle styles man kan komme i tanker om! 

Striber er også meget poulært da det kan bæres til alle anledninger! Tag for eksempelvis en stribet kjole. Om dagen styles den med et par lækre sandaler eller et par sneakers for et afslappet look, tilføj en stråhat og fuldend sommer outfittet til perfektion. Om aften så tilføj et par støvler eller par stiletter og en lækker taske og så vil samme kjole kunne anvendes til fine fester og byture.

 Uanset hvilken form striber kommer i, så elsker vi dem! Denne sæson byder ikke kun på de klassiske lige striber i sort eller blå stribet, men også i seje farver som guld og lyserød! Brandsene begynder også at lege lidt med den traditionelle helt lige vandrette eller lodrette streger! Vi ser bl.a. bølgede striber som giver en sej kontrast! Så hvis du søger et tidsløst trendy look, så gå efter striber! Det kan aldrig gå helt galt! God jagt! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >