gratis levering samme dag i københavn

BLIV INSPIRERET AF FUNDA 

 Vi elsker Funda fra BYFUNDA her hos Me & the Met. Vi er vilde med hende enkle stil som er karakteriseret ved enkelhed med et tvist. BYFUNDA er en af Danmark største modebloggere og hun formår med en vis elegance at style farver og materialer så mode englene synger. Denne omgang har hun givet et bud på det perfekte efterårs outift. Ved at kombinere tøj som alle har samme farve nuance får Funda tøjets enkle snits til at stå tydlig frem hvilket giver en coolness. Kombinationen af det grå og blå passer perfekt til sæsonen og så ser det bare utrolig godt ud!

Filippa K er et brand vis spidskompetence er at skabe tidsløse, enkle og feminine styles som kan bruges sæson efter sæson. Funda bærer jakke og nederdel fra brandet som begge er i skønne farver og snits. Filippa K laver år efter år lækre sommer, vinter og overgangs - jakker som oftest har et klassisk snit med en eller anden lækker detalje. Eftersom jakkerne oftest er af den klassiske model kan den altid genbruges og et køb af sådan en frakke som betegnes som en investering (kan vi garantere!).

Det er også vigtigt at have de rigtig basis accessories til efteråret og den kommende vinter. I denne opgang anbefaler vi de lækre handsker fra Filippa K. Handskerne er lavet af 100% læder og er derfor meget behagelig og varme at have på samtidig med at de er super flot flotte.

< Næste post                                                                                                   Forrige post >