gratis levering samme dag i københavn

We Love Filippa K

 

 Filippa K er et af Skandinaviens største modebrands for kvinder og med god grund. Det svenske modebrand er exceptionelle til at kreere minimalistiske og feminine designs som rammer på tværs af alle målgrupper. 

Brandet laver fire kollektioner om året og man er ikke i tvivl når man ser en Filippa K style. Genkendelsen ligger i enkelhed, de rene linjer og det tidsløse designs. Kvalitet er heller ikke noget det svenske brand går ned på og vi ser kollektion efter kollektion, hvor tøjet lavet i de lækreste materiale og i de flotteste farver.

 Udover at lave tøj til mænd og kvinder fokuserer Filippa K utrolig meget på bæredygtighed og genbrug. De tror på landtidsholdbare kollektioner både i henhold til designs men også kvalitet. 

Det er imponerende så meget Filippa K har opnået og vi kan kun tage hatten af for deres arbejde. Ikke nok med de laver fantastik tøj, så sørger de også for at vi passer bedre på vores jord. Filippa K er et brand vi aldrig stopper med at holde af!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >