Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

INSPIRATION; STYLE HVID MED HVID

 

white on white

Brug for inspiration til at style dine hvide items i dit klædeskab? Så læs med her 

En sikker moderigtig vinder er at style hvid med hvid! Umiddelbart tænker man måske at det ikke kan blive et godt resultat, men så tænk om igen! Ved at bruge hvide på hvid får man et lækkert forårs look, som gør at du skiller dig ud af mængden! 

Det gør ikke noget at de forskellige items har forskellige nuancer af hvid! Det giver kun et spil som gør at man virkelig får de enkelte deltaljer frem. Derudover kan looket gøres endnu mere moderigtigt hvis man mixer forskellige materialer! Ved at gøre det tager du den ellers enkle farve til at fremstå som en statement farve. Style en gennemsigtig hvid top med en lækker hvid blazer med matchende bukser og du vil have et outfit som kan bruges på kontoret og i byen! Oftest vil du allerede have et hvid stykke tøj i form af en kjole, bukser, nederdel, shorts eller sko. Se ovenover og få inspiration til hvad du kan style de forskellige items. 

Ganni er et brand som utrolig ofte har matchende hvide sæts i deres kollektioner. Her i SS sæsonen er det oftest i form af en nederdel eller shorts og så en matchende top. Så det er bare at komme i gang - det kan ikke gå galt! Hvid på hvid er en sikker vinder, det gælder bare om at have modet til at hoppe i med begge ben!  

< Næste post                                                                                                    Forrige post >