Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

MUST HAVES MED DETALJER!

 

lookdepernille a lovely detail

Et must have i enhver kvindes klædeskab er en linen tanktop! Denne top kan nemlig bruges med alt og til alt! Blogger Pernille Teisbæk viser her hvordan lækker en linen top er og hvor lidt der skal til, for at ramme et flot look! 

Modehuset Dagmar designer år efter år lækre basis items som skiller sig ud fra mængden med flotter detaljer! Det svenske brand er geniale til at designe enkle og enestående styles i lækre materialer. Vanessa Bruno er endnu et modehus som laver flotte basis T-shirts og toppe. Her ser vi trøjer lavet i 100% bomuld som gør at de er utrolig lækre at have på. Dertil laves de i flotte farver, som alle kan bære.

Det er oplagt at style en enkel basistrøje med et par jeans og støvler, da det giver et simpelt, afslappet og moderigtigt look. Det gode ved en simpel top er at den bruges til alt. Style den med en nederdel om sommeren og under en dejlig sweater om vinteren. Tanktoppen er en meget alsidig style og det er derfor vigtigt at investere i den helt rigtige. Husk at den kan holde i mange år og det er derfor en god ide at finde som du synes er dejlig i materialet og som sidder flot, da den vil tages frem sæson efter sæson.

 Vi her hos Me & the Met vil i hvert fald bruge en simpel tanktop med et par sorte skinny jeans, et par sneakers og en læderjakke! Et tidsløst og moderne minimalistisk look!

< Næste post                                                                                                    Forrige post >