Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

TIDENS TENDENSER

 

all in set

Sæt kommer i alle afskygninger og styles - og vi har lidt af det hele her hos Me & and the Met. Vi har adskillige flotte og stilsikre sæt fra mange af vores mærker, som både består af skjorter, shorts og nederdele.  

Er du for eksempel ude efter et fint sæt til en fest, er Gestuz et godt bud. Leder du derimod efter et mere afslappet sæt, har By Zoe et lækkert sæt med lange ærmer og bukser. Ganni har mange god bud på, hvordan sæt kan lege med mønstre og som kan bruges både til hverdag og fest.

 Vi er ikke blege for at sige, at vi elsker sæt, og vi har mange af dem. Sæt er blevet meget moderne og er et musthave i garderoben, da det giver et lækkert og fuldendt look. Et sæt kan bruges til mange lejligheder og kan nemt styles op, afhængigt af, hvad du skal. Brug et sæt til hverdag med et par sneakers, eller til en sommeraften ude med et par sandaler. Skal du til fest kan du style sættet med et par stilletter og du er klar!

 Udover at et sæt kan være flot og elegant er det også særdeles praktisk. Begge dele kan nemlig bruges hver for sig, med andre stykker tøj. Style for eksempel en nederdel fra et af vores Ganni sæt, med en basic top fra Filippa K eller Vanessa Bruno. Omvendt kan du også style en af vores mange skjorter fra et sæt med en lædernederdel fra Gestuz eller bukser fra Designers Remix. 

Tjek alle vores forskellige sæt ud og lad dig inspirere. 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >