Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

BLOGGERENS FAVORITTER

 

spotding

Vi har denne gang spurgt den fantastiske blogger Fiona Jane om at vise os nogle af hendes forårs favoritter. Fiona Jane har base i London og er stylist med lækker sans for fashion! Vi elsker at finde inspiration hos andre og vi elsker at give inspiration til dig. Derfor forsøger vi at finde de mest cool personer, som kan give nogle råd videre til os, så vi kan få en lige så sej stil som dem! 

Print er et mønster som hitter denne sæson. Vi ser dem i alle styles, bukser, kjoler, trøjer og så videre. Især print på bukser er vi her hos Me & the Met helt vilde med. Brug en top i samme print for at sejt matchende sæt eller style bukserne med en neutral T-shirt for virkelig at få bukserne i fokus. En trend som også er er oplagt at følge her, at mixe og matche prints. Det vil sige tag et par bukserne med et flot print og style den med en top i et helt andet print! Du får et ultra sejt outfit som du med garanti ikke finder andre går rundt i!

En anden favorit af Fiona Jane er kjoler som sidder stramt i taljen. Denne silhuet giver den helt rigtige timeglas figur som bare er super flot og sexet. Det stribede mønster er også et hit! Det gode ved striber er, at det aldrig går af mode! Derfor er det en god ide at investere i et rigtig lækker stykke stribet item, da du altid vil kunne bruge det! Spørgsmålet er bare om det skal være en lækker strik eller en flot kjole.

Hold øje med vores stories og få endnu mere inspiration til dine kommende køb eller hvordan du kan style forskellige items!

< Næste post                                                                                                    Forrige post >