Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

FEEL LIKE CINDERELLA

 

cinderella

Et musthave i en hver kvindes klædeskab er en gulvlang kjole! En flot og enkel lang kjole kan nemlig altid bruges. Oplagte begivenheder er selvfølgelig bryllup, sommerfester, nytårs og fødselsdage hvor man har brug for at outfittet sidder lige i øjet. Men en enkel lang kjole er også perfekt til hverdagen. Brugt med et par sandaler eller sneakers og wupsi, så har du et afslappet men lækkert look!

 Derfor er det vigtigt at finde den rette kjole. Denne sæson har flere brands givet deres bud på flotte kjoler. Dog er der en gennemgående trend i stylene – nemlig at de er lette og har sommeragtige farver. 

Den super lækre kjole fra Designers Remix er et godt eksempel på dette! Kjolen har en meget fin lys pink farve og flotte detaljer som de krydsene spagetti stropper. Et andet eksampel på en lækker lang kjole er denne hvide blonde sag fra Ganni. Ganni har lavet en anderledes guldlang kjole med den høje hals, hvide farve og blonder. Men vi elsker den! Igen vil du kunne bruge den til en sommerfest med et par farvet stiletter eller i hverdagen med et par cool ballerinaer!

Uanset hvilken kjole du er til, er det i hvert fald i gang med at finde en! 

 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >