Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

Ganni - Efterårs Kollektion

Ganni har i denne sæson uden tvivl lavet en af sæsonens lækreste kollektion. FW 15 kollektionen har det hele: elegante og feminine styles, smukke prints, cool og rå materialer og moderne silhuetter. Brandet er ikke bange for at være helt fremme når det gælder moderigtige looks og det skinner virkelig igennem i denne sæson. 

Ganni er lige nu et af Danmarks mest populære brands hvilket er fuld fortjent. Modehuset formår at lave trendsættende tøj i gode materialer til gode penge og er altid længest fremme i modeverdenen.

Bukser med brede ben er in lige nu og det er en style som Ganni selvfølgelig også har taget til sig. Bukserne er kreeret i flere forskellig prints, materialer og faconer og vi elsker forskelligheden. De kinesisk inspirerede silke bukser med brede ben er her hos Me & the Met en af sæsonen favoritter. Vi elsker det smukke print som leder tankerne til det smukke Østasien med dets mystiske kultur og smukke prints. 

Print er en af Ganni’s forcer og vi ser altid banebrydende og cool nye prints i hver eneste kollektion. Oftest er det blomsterprint som går igen som kreeres på helt nye måder hvilket gør at ikke én eneste kollektion ligner hinanden.

Udover print er farver også en faktor som Ganni ikke er bange for at anvende. De bronze og lyseblå farver er gennemgående i kollektionen og de er utrolig smukke. Den lækre bronze farver leder tankerne hen på efterårets jordbrune farver, mens den lyseblå kolde farve minder om de mere køligere dage med sneklædte gader. Designholdet bag Ganni har brugt disse smukker farver til blandt andet de flotte blonde styles hvilket giver et utrolig cool spil til de ellers feminine blonder.

Fall/winter kollektionen fra Ganni er bare alt i alt en helt fantastisk kollektion og vi ville ønske vi kunne tage alle styles med hjem. Find vores favoritter her på shoppen lige nu

 

< Næste post                                                                                                   Forrige post >