Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

Ganni SS16

Et af årets helt store højdepunkt er modeugen. Og modeugen i sommers hvor de danske modehuse fremviste deres SS16 kollektion var ingen undtagelse. De store brands i Danmark er med til at bestemme hvad vi andre skal købe og gå i næste år og der er derfor store forventninger de til forskellige kollektioner. Et brands vis SS16 kollektion blæste os helt omkuld var Ganni. På catwalken imponerer Ganni altid med trendy og trendsættende tøj men lige præcis denne sæson var helt vild. De viste nemlig med overlegenhed at næste års helt store trend er farven gul.

 Det var tydligt at se at brandet denne gang er blevet inspireret af sportens verden. Enkelte striber og jogging lignede sæts var at se og vi elsker det! De forskellige outfits havde hver især et feminint touch hvilket gav et meget fint helhedsindtryk. Det feminine kom til udtryk i farver, silhuetter, materialer og prints hvilket er meget karakteristisk for Ganni.  

Brandets er kendt for sine blomsterprints og de var endnu engang at se i en flot skrigende gul med sort baggrund. Denne kombination giver et meget stærkt udtryk som ikke er til at overse.

Gul er en meget stærk farve og der vil altid være nogen som hopper over denne trend. Heldigvis er Ganni kendt for at være alsidig og lave tøj til alle og denne kollektion er inden undtagelse. Styles lavet i olivengrøn og beige silke blev også vist frem på catwalken og vi spår dem til at blive en af sæsonens helt store favoritter.

Uanset hvilken farve du er til, så så vi at Ganni endnu en gang har lavet en trendsættende, smuk og vovet kollektion som kommer til at blive revet væk fra hylderne når den kommer ud - det er vi sikre på!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >